Szanowny Łukaszku, możesz nawet uważac sie za "wszystkich". Podejmij wreszcie leczenie to ci ten bool doopy przejdzie.
Wbij sobie w głowę że nie używałem nicku "Arwas" (- "Arwasa" masz na tym forum i kto wie na ilu jeszcze innych, widocznie jest popularny, moze nawet sam go założyłeś).
Moje konstrukcje być może kiedyś widziałeś, a może nie dotarłeś do nich? GÓWNO mnie to obchodzi.
W DIY się bawiłem kiedy ty na ksiedza wołałeś zorro. TAK bawiłem się w DIY niemal wyłacznie na Tonsilach jak wszyscy ćwierć wieku temu!
EUREKA! Widzisz jakim jesteś odkrywcą, niemal jak Magellan :-D
Uszestniczyłem w dwóch forach od dawna juz nieistniejących TK Akustyka i Akkus Forum. Poza tym jestem na Elektrodzie od trzech lat gdzie popełniłem może ze sto postów. Na tym Adiohobby i na Audiostero zarejestrowałem sie niemal równoczesnie. Na AS dyskutowałem o filmie w ogóle sie tam w DIY nie udzielam (w Filmie tez juz nie bo nie mam ochoty dyskutować z towarzystwem lewaków napędzanych wrzutami ultranacjonałów).
Nie zamierzam wydawać pieniędzy i tracic czasu, żeby cokolwiek udowadniać byle trolowi z Internetu. Nie ogarniającemu nawet teorii, a próbujacemu udawać guru konstruktorów - którym dłuuugooo nie zostaniesz :-D
Ps. Nastroiłes wreszcie te teelkę? Gra już? Czy tak jak wszystkie które "zrobiłeś dla klientów"? :-D