Witam, nie ma jak pytać u źródła więc od razu przystąpię do rzeczy. Jakiś czas temu w rozliczeniu otrzymałem magnetofon Technics RS B965 w stanie? no właśnie , część po znajomości udało się zrobić ( czyszczenie plus zimne luty ) ale pozostała jedna jak dla mnie poważna naprawa a mianowicie szwankujące sprzęgło.Magnetofon dział obecnie pięknie tylko że o przewijaniu mogę zapomnieć i tu pytanie o dobrego fachowca który by się podjął naprawy :).
Cytat: darqo69 w 09-10-2019, 21:01Witam, nie ma jak pytać u źródła więc od razu przystąpię do rzeczy. Jakiś czas temu w rozliczeniu otrzymałem magnetofon Technics RS B965 w stanie? no właśnie , część po znajomości udało się zrobić ( czyszczenie plus zimne luty ) ale pozostała jedna jak dla mnie poważna naprawa a mianowicie szwankujące sprzęgło.Magnetofon dział obecnie pięknie tylko że o przewijaniu mogę zapomnieć i tu pytanie o dobrego fachowca który by się podjął naprawy :).Wstrzymaj sie do konca pazdziernika i bedziemy myslec.
Cytat: AUDIOTONE :) w 10-10-2019, 21:29Cytat: darqo69 w 09-10-2019, 21:01Witam, nie ma jak pytać u źródła więc od razu przystąpię do rzeczy. Jakiś czas temu w rozliczeniu otrzymałem magnetofon Technics RS B965 w stanie? no właśnie , część po znajomości udało się zrobić ( czyszczenie plus zimne luty ) ale pozostała jedna jak dla mnie poważna naprawa a mianowicie szwankujące sprzęgło.Magnetofon dział obecnie pięknie tylko że o przewijaniu mogę zapomnieć i tu pytanie o dobrego fachowca który by się podjął naprawy :).Wstrzymaj sie do konca pazdziernika i bedziemy myslec.Mnie tam się nigdzie nie śpieszy :).
To mi krwi napsuło ostatnio.