No to gratuluje wspaniałych prezentów :)
Widzę że idziesz w szerszy ślad... Ja mam jeden i na razie mi to wystarcza bo miejsca brak. Jak chcę sobie posłuchać to wyciągam podłączam i słucham po słuchaniu do opakowania i do szafeczki. Problem polega na braku miejsca do ustawienia szpulaka :( A o JVC ERA sporo pisano na audiostereo. tam jest cały osobny wątek na jego temat.
Jak na razie to nawet nie próbuje słuchać. Mam nadzieję, że decki nie poddadzą się łatwo o ile miałyby przegrać starcie.
Poza tym należy je doprowadzić do kultury a na tym się nie znam wcale. Musze zakupić jakieś szpule, etc.
Kupiłem bo nadażyła się okazja ale nie ruszam na razie tego tematu. Zabawę z nimi zostawiam sobie na później.
A kiedy sam nie wiem.
Fajnie jest widok szpul kręcących się podczas odsłuchu. Pamiętam, że pierwszy mój sprzęt stereo to właśnie szpulak Unitra 2405 S FORTE. Dobił go mój siostrzeniec chrześniak a teraz go nawet wysoko licytują.
Niektórzy posuwają się do tego, że do kaseciaka kupują kasety ze szpulkami w środku. Mnie było wygodniej kupić szpuklaka.
He he he.
Apropo tych zakupów AUDIOTONE, masz racje na AS jest dużo o tym sprzęcie i te właśnie wątki o szpulakach i Erze przeczytałem i mi zakiełkował pomysł na zakup.
Ale dość tych moich wypocin. To nie ten dział
Sprry.