Ano stoi se akajec, przykryty przescieradlem i na to jeszcze ochronnym kartonem (nie oryginalnym - tamten zostal zmagazynowany w bezpiecznym miejscu - na szafie) - bardzo malo go slucham, raczej bedzie robil w kolekcji za eksponat niz za deck do codziennego uzytku. GX-95 ustawiony w wiezy nie wyglada tak fajnie, ale solo prezentuje sie pieknie i tak wlasnie u mnie stoi -nic pod nim nic na nim
Wzmaka sluchawkowego nie kupuje mialem odsluch yamamoto z grado gs1000 (oba chreesa z watku o sluchawkach) i dziurki ladnie sie obroniły.
A tutaj cos dla Gardenusa - z as :) Mozna sie naprawdę zirytować
mbar
22 Maj 2009, 08:49 Hej!
Od dłuższego czasu czytam to forum, do dziś pasywnie, wreszcie przyszedł czas na pierwszy wpis w poważnej sprawie :)
Jestem poważnie zainteresowany kupnem tego h/k:
http://www.allegro.pl/item640738827_megnetofon_deck_harman_kardon_cd_491.htmlMam w chwili obecnej kupiony od wojtek41 (na allegro) amplituner Harman Kardon HK 730 i planuję dokupić mu kolegę w postaci tego decka :) "Od pierwszego wejrzenia" polubiłem tę markę.
Czy mógłbym prosić o kontakt inne osoby z tego forum, które także chcą go kupić, ale nie mają na to wielkiego ciśnienia? Chciałbym prosić Was o niepodbijanie zbyt wielkie ceny. Oczywiście sam nie będę licytował "w kosmos", i może unikniemy szarpaniny i nieporozumień :) Zapewniam, że sprzęt trafi w dobre ręce, odrestaurowałem już parę sprzętów "vintage", głównie 30-letnie amplitunery. Teraz już się takich nie robi... Osobiście nie handluję nimi.
Pozdrawiam wszystkich!
Teraz spadam bo trzeba brać się za robotę i zarobić na te kilka następnych kasetek