>Rafał996
>Nie wiem tylko jakim cudem ja go nie widziałem, bo na pewno bym kupił...
Wystawiono po prostu z opcją "kup teraz" a baskers czy też yvette siedzi pewnie sporą część dnia na "polowaniu", odświeżając co chwilę stronę z przedmiotami z zaznaczoną opcją "wyświetl wystawione w ciągu ostatniej godziny".
Mnie kiedyś k...... wzięła na jednego handlarza. Ktoś wystawił licytację. Napisałem maila z pytaniem czy jest możliwość wcześniejszego zakończenia aukcji i jaka kwota interesuje sprzedającego. Odpowiedział pozytywnie, podał kwotę którą akceptowałem. Osoba ta zmieniła dane w aukcji wstawiając opcję "kup teraz" oraz nagłówek "aukcja dla ... tu mój nick". Bezczelny "polujący" handlarz zalicytował mimo iż pisało jak byk, że aukcja dla konkretnego użytkownika. Na mojego oburzonego maila odpowiedział, że niezależnie od wszystkiego transakcję sfinalizuje ze sprzedającym a gdy ten nie zgodzi się mu sprzedać to wymusi to na nim.
Oczywiście kilka dni później z innego konta przedmiot został wystawiony z ceną 4-krotnie wyższą.
To była bodaj jedyna sytuacja, kiedy bez żadnego wahania skopałbym gościowi twarz. Ma szczęście, że daleko ... do czasu gdy nie będę przypadkiem gdzieś w pobliżu ponieważ cholera na tę bezczelność wzięła mnie taka, że niekoniecznie sprawa została już zakończona.
-----------------------------------------------
audiostereo ? dziekuje, nie wchodze!