>> Gardenus, 2009-02-11 19:23:03
>> Radmar, 2009-02-11 09:47:13
Ciekawa w miarę konkretna propozycja. Masz ten dodatkowy atut, że Bydgoszcz jest centralnie położony.
Jeżeli zdecydowanie podjąłbyś się realizacji takiego spotkania to byłoby super. Ja ze swojej strony wyrażam chęć wszelkiej pomocy w organizacji.
Proponuję aby chętni zgłaszali do Ciebie swój udział na PW . Następnie ustalilibyśmy dogodny termin spotkania.
Opcjonalnie chyba miesiące letnie.
No może nie aż tak bardzo centralnie Bydgoszcz leży, ale da się jeszcze przeżyć. Najgorzej by mieli chłopaki z południa kraju, szczególnie z południowego wschodu. Ale jeśli by Wam taka lokalizacja odpowiadała, to naprawdę można pomyśleć. Ja ze swojej strony mogę podjąć się organizacji. Kwestia ustalenia terminu oczywiście i tego ile osób by było zainteresowanych. Bo wiadomo, że jednak trzeba by było przytargać się ze sprzętem (przynajmniej niech jeden segment każdy zabierze) a to jest trochę mało przyjemne, chyba, że własnym środkiem transportu, który być może nie każdy ma.
Panowie, jeśli zatem będzie chęć, to proszę zgłaszajcie się czy na PW, czy na maila a potem wszystko zsumujemy i podliczymy. Jeśli o termin chodzi, to tutaj niestety jest ograniczenie do sezonu "działkowego". Zarząd najchętniej wynajmuje świetlicę w miesiącach czerwiec-wrzesień. Pomyśleć można, okazja jest. :)
Neomammut, wiesz co? Cholera nie powiem Ci, zabij mnie, a nie pamiętam jaką powierzchnię ma ta świetlica. Jakaś ogromna to ona nie jest, ale mała też nie. W każdym razie wesela czy komunie na 50, 70 czy sto parę osób się tam odbywają bez większego problemu. Jakoś byśmy się chyba pomieścili. :)