Chyba tak miał wyglądać ten wątek jak mój powyższy wpis i jak zawsze totalna rozpierducha/gadanina o niczym. Szkoda :/
Panowie. W związku z powyższą uwagą proszę autora wątku o określenie czy wpisy są na temat oraz ewentualnie jaka jest oczekiwana zawartość wpisów w takim klubie? Wielu ma wpisane swoje zabawki w profilach, sam również nie chciałem powielać tej listy i odebrałem wątek jako klub przeznaczony dla użytkowników, a nie ich klocków, o których pisujemy w innych miejscach. Zgada się Synthax? ;-)
Nie chciałbym nikomu nic narzucać :)
Są 3 opcje:
1) Podajesz opis swojegu zestawu
2) Piszesz, że osiągnąłeś stan zadowolenia
3) Wrzucasz zdjęcie zestawu.
Chyba lepiej zostać przy luźnej formule bo jedni lubię pisać co mają, inni nie, jedni robią zdjęcia inni zdjęć nie robią bo szwagier pożyczył aparat albo mają nie posprzątane, a jeszcze inni skrzętnie ukrywają zestaw przed światem itd itp :)
I żeby nie było, podaję jaka konfiguracja pozwoliła mi osiągnąć punkt w którym nie chce się już nic zmieniać:
Od gniazdka patrząc:
Tomanek TAP8 (DC Blocker na 2 gniazdkach)
Furutech/Wireworld - prądowe
Synology 214 NAS
Squeezebox Touch + Tomanek ULPS
Cyfrowe IC - od Fikusa
DAC - Lampizator L4
CD - Pioneer PD9700 (jako transport)
Sygnałowe IC - Cardas 300B i Totem Sinew (ale ostatnio mam wrażenie, że na srebrnych sznurówkach DIY też to wszystko dobrze grało bo i takie mam)
Arioso 2A3 SE z wyjściem ze stopnia preampu na bi-amping dla basu
(Espressivo-E ma fajną średnicę ale resztą ustępuje słuchawkowemu wyjściu z 2A3, więc powoli odchodzi)
Crimson 620C - wzmacniacz dla basu
Reckhron B2 - aktywna korekcja basu
Głośnikowe kablozy - Reson
Odgrody U-Frame DIY - Beta 15", Sonido, Isophon
.