Tak to zacne dwu drożne kolumny , fajnie jak nawet na takie dziadki grają no w moim przypadku grały , teraz cieszą uszko mojego kuzyna w Niemczech 1200 kilometrów z tąd i napędza je rotel w sypialni super nawet sobie z nim radzą , a u mnie no cóż jako były uczeń słynnej Unitry serwis , posiadam do dziś ssl 4421 diory sygnowanej jako gold series taki trik kiedyś z diory tylko złotawe napisy , ale co tylko został mój 4 paczek z diory deck tuner cd i korektor bo wzmacniacz niestety porażka , ale dumnie zastąpił go technics su4v4x też leciwy ale godny dziadzio , napędza mi altki 110 i zgc 120 c 980 , też diory , ale robione przez jeszcze tonsila nie przez diorę , także można do mniewać iż na pewno takie leciwe kolumny naszej rodzimej konstrukcji lepiej grają niż odpowiedniki z marketów za ileś tam kilo złotych lub nie daj co te z Tesco czy cóś tam , fajnie było je znowu zobaczyć i wspominać sobie młode lata 80 jak słuchało się trójki na Unitrze i na tych kultowych 30 ,. no stan jest widzę tu bardzo ładny i na pewno dobrze regenerowane ? Na Tonsilu ?