>> Radical, 2013-05-11 14:23:14
Widelcem zupy nie zjem, lepiej łyżką, ale jednocześniej kotleta lepiej się kroi nożem. Prościej już nie moge wytłumaczyć swojego punktu widzenia ;) Chętnie za to się dowiem się jakie to słuchawki potrafią odtwarzać każde nagranie na równie wysokim poziomie.
Ale przecież tutaj jest mowa o samych widelcach. Chyba, że pomyślałeś przez chwilę o słuchaniu muzyki mikrofonem :)
Same słuchawki niewiele potrafią, teoretycznie na każdych można uzyskać zarówno dobry jak i zły dźwięk.
Ja chyba wiem o co Tobie chodzi. Jeśli mamy płytę powiedzmy jazzową, która cechuje się przestrzennym i swobodnym dźwiękiem, to chcesz spotęgować ten efekt jeszcze bardziej używając do tego celu zwiewnych i przestrzennych K701. Natomiast jak sięgasz po płytę z tłustym basiorem, gdzie w samym nagraniu jest go już znacznie więcej niż powinno być, to dodatkowo chcesz jeszcze bardziej dodać tego dołu słuchawkami o takim charakterze. Zgadza się?
I mniej lub bardziej humanitarnie będziesz wybzykany przez wszystkich w kolejce zwanej cena."