miałem okazje używać dłuższy czas superluxów hd 660 i muszę powiedzieć że nie są to wcale dobre słuchawki jedynie robią pierwsze dobre wrażenie.
bas jest bardzo poprawny niski jest super jednak nie ma mocy średni bas. scena nie jest czarująca i dziwnie słychać wydobywanie się dźwięków. ogólnie w żadnym aspekcie nie zachwycają poza ceną;)
niestety nie ma tanich genialnych słuchawek...
>> hellseher, 2012-06-09 22:24:07
musisz sam posłuchać słuchawek które chcesz kupić, niestety bardzo często recenzje słuchawek z niskiej półki piszą osoby kompletnie nie znające się na dobrym dźwięku.
mało kto piszący recenzje nauszników low end posiada bardzo dobre drogie słuchawki.
Stąd biorą się brednie np że słuchawki za 100zł grają jak te za 5tyś albo i lepiej, mówię tutaj o nowych słuchawkach.
Następną sprawą jest pisanie recenzji po krótkim odsłuchu, ja wiele wad zaczynam słyszeć dopiero po kilku dniach.
Mi w niskiej cenie najbardziej przypadły DT 150 do gustu, jednak denerwuje mnie chamskie zamknięcie sceny, dziwnie niektóre dźwięki się wydobywają,bas za mocny, za to barwa jest śliczna na średnicy oraz bardzo dobra szczegółowość, trudno osiągalna przez większość nawet topowych słuchawek.