Guciu,
to może być kwestia światła, albo zwyczajnie jedna kolumna nie została odkurzona, etc.
po pierwsze, zawsze można zadać pytanie, poprosić o zdjęcia dodatkowe, a po drugie, ja cię nie namawiam na te konkretnie kolumny
ale naprawdę sądzę, że w ciągu 2-3 miesięcy jesteś w stanie wylicytować coś fajnego za rozsądną kasę, a za kolejny miesiąc mieć w domu wielką radochę
ja wchodząc w Cornwalle nie miałem nawet co sprzedać, żeby wyjść w przybliżeniu "na swoje" - tak jak ty z Focalami
a śmiem twierdzić, że z nas dwóch, to ciebie bardziej stać na "ekstrawagancję" w postaci ciężkiego do pobicia, a przede wszystkim sprawiającego prawdziwą radochę sprzętu za całe 2-2,5 kUSD,
który sprawi, że na pierwszym AS parskniesz serdecznym (wcale nie złośliwym :) ) śmiechem, a w czasie drugiego zaprosisz do siebie kumpli, żeby mieć 5 razy lepszą i 10 razy tańszą zabawę
dobra, ja już kończę agitkę
po prostu ciężko mi uwierzyć, że dokładnie wiedząc co można mieć za te twoje gł... upierdliwe :) Focale, nie chce ci się poświęcić w sumie pewnie 2-3 dni, wliczając w to upolowanie oferty i licytację, znalezienie kogoś w USA i załatwienie ewentualnych (bo może ci się udać bez cła) formalności w Polsce
decyzja należy do ciebie... :)