Dobra bo widzę, że historia nigdy się nie skończy - administracja może mnie zbanować albo wyczyścić :)
mikello powiedz w końcu jasno do czego się dopierdalasz? Tworzysz jakieś problemy, których nikt poza Tobą nie widzi, wjeżdżasz do wątku ze swoim wyimaginowanym kwestiami (dot. np. reklamy) z którego tworzy się teraz cała telenowela. Bywa, że na tym forum czasem niektórzy związani z branżą bywają mocno nachalni, bywają też próby zakamuflowanej reklamy ale w tym przypadku czegoś takiego nie widzę i nie jestem w tym mniemaniu odosobniony! Zaraz powiesz, że też w tym uczestniczę... to tylko oznacza, że:
1) cholernie się nudzisz,
2) masz poważne problemy emocjonalne/psychiczne
3) lubisz robić zadymę tzw. coś z niczego
Według mnie spotkania marcow\'a są bardzo fajną sprawą i rozumiem człowieka, który coś próbuje robić, a potem przychodzi na forum jakiś debil, który na owych spotkaniach nie był, ubzdura sobie jakąś głupotę, a potem obuduje to całą filozofią, zrobi zadymę, porzuca flegmą na lewo i prawo i sobie pójdzie zostawiając burdel! Rozumiem wtedy, że koledze marcow się odechciewa i wcale się nie dziwię, mimo, że przecież spotkanie się udało i uczestnicy byli zadowoleni.
TAKŻE PO PROSTU JAK NIKT NIE CHCE I NIE DA RADY INACZEJ (TYLKO W TEN SPOSÓB), TO POWIEM CI TO JA MIKELLO - ODWAL SIĘ OD TEGO TEMATU BO NIKT NIE CHCE CZYTAĆ TWOICH DEBILNYCH WPISÓW!!!