Audiohobby.pl

Spotkanie Słuchawkowe 14 kwietnia 2012

marcow

• 1045 / 5538
  • Ekspert
18-04-2012, 10:43
Widzę,że niektórym wiosna uderzyła do głowy.
Jak organizowałem spotkanie to była cisza ,wręcz niektórzy próbowali zrobić spotkanie konkurencyjne,
i odciągnąć uwagę od naszego spotkania.
Teraz gdy już spotkanie się odbyło ( a spotkanie było w kameralnym gronie lubiących się
nawzajem audiofili  to co niektórzy " sypią piasek w tryby "
Zacietrzewili się oni do tego stopnia , że nie zauważyli,że żadnej fotorelacji z tej imprezy na Audiohobby nie było.
Zamieściłem tylko linka do strony Parafialnego Klubu Muzycznego Vintage - który był organizatorem tego spotkania.
Komercyjność działania Parafialnego Klubu Muzycznego polega na bliższym kontakcie ze stwórcą i działaniu
na szczeblu lokalnym w propagowaniu muzyki i umożliwieniu parafianom zobaczenia i usłyszenia różnych
elementów toru audio.
Wszyscy którzy przychodzą na nasze spotkania i działają w Klubie - robią to dobrowolnie i dla własnej
przyjemności.
Jeżeli przy okazji robią oni reklamę jakichś produktów to nie widzę w tym nic złego pod warunkiem,że nie jest
to reklama obiecująca  "gruszki na wierzbie "
Następnym razem jak będę zapraszał na jakieś spotkanie  -  proszę się mocno zastanowić czy się chce
w nim brać udział ,żeby potem nie mieć pretensji , że nie było jakiegoś wzmacniacza czy kabelka na zdjęciu
i,że został pominięty w " reklamie "

Niniejszym wpisem uważam spotkanie słuchawkowe za zamknięte.
Bardzo się cieszę,że ono się odbyło i mogłem się przekonać w późniejszych wpisach jaka jest
solidarność braci słuchawkowej i z tego powodu jestem szczęśliwy,że do niej nie należę.

Piszących na forum proszę żeby zakończyli pisanie w tym wątku.
Jeżeli chcecie wytykać sobie swoje problemy, to załóżcie sobie nowy wątek.

Corvus5

• 2596 / 5549
  • Ekspert
18-04-2012, 11:00
Podobno muzyka łączy, a nie dzieli :)

chrees

• 1653 / 6082
  • Ekspert
18-04-2012, 11:10
marcow --> daj spokój. Nie dawaj się sprowokować jakiemuś pojedynczemu frustratowi. Sądzę, że recepcja urojeń mikello jest na tyle jednoznaczna, że można spokojnie pominąć je milczeniem :)

-------------------------------------------------------------------------------
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.
.

Cypis

• 2479 / 5221
  • Ekspert
18-04-2012, 11:43
>> 4m, 2012-04-18 11:38:36
>> Przyznać się panowie kto jest komercyjnie związany z firmą Nescafe?
>> Takie perfidne stosowanie KRYPTOREKLAMY jak na zdjęciu 019

No! A zbliżenie NIEPOPĘKANYCH słuchawek firmy Sennheiser, to pryszcz?!

A tak w ogóle o co chodzi? Byłem na dwóch spotkaniach słuchawkowych u fallowa i jakoś nikt nikomu niczego potem nie wypominał. To jakaś tradycja poznańska?

Pzdr, Tomek
d(-_-)b

Max

• 2204 / 5579
  • Ekspert
18-04-2012, 11:44
Skoro juz odkrywamy karty i rozsuwamy zasłony kryptoreklamy - musze sie przyznać:

Jestem menadżerem Krzysztofa Pendereckiego...

chrees

• 1653 / 6082
  • Ekspert
18-04-2012, 11:46
4M --> :)
Cypis --> a mikello jest z Poznania? Nie wierzę :>

.

szwagiero

• 2240 / 6084
  • Ekspert
18-04-2012, 11:50
Mikello jest z marsa... a może z wenus? ;)

Gustaw

• Gość
18-04-2012, 12:04
>> szwagiero, 2012-04-18 11:50:46
Mikello jest z marsa... a może z wenus? ;)

Myślę, że raczej z innych rejonów.

szwagiero

• 2240 / 6084
  • Ekspert
18-04-2012, 12:07
Dobra bo widzę, że historia nigdy się nie skończy - administracja może mnie zbanować albo wyczyścić :)

mikello powiedz w końcu jasno do czego się dopierdalasz? Tworzysz jakieś problemy, których nikt poza Tobą nie widzi, wjeżdżasz do wątku ze swoim wyimaginowanym kwestiami (dot. np. reklamy)  z którego tworzy się teraz cała telenowela. Bywa, że na tym forum czasem niektórzy związani z branżą bywają mocno nachalni, bywają też próby zakamuflowanej reklamy ale w tym przypadku czegoś takiego nie widzę i nie jestem w tym mniemaniu odosobniony! Zaraz powiesz, że też w tym uczestniczę... to tylko oznacza, że:

1) cholernie się nudzisz,
2) masz poważne problemy emocjonalne/psychiczne
3) lubisz robić zadymę tzw. coś z niczego

Według mnie spotkania marcow\'a są bardzo fajną sprawą i rozumiem człowieka, który coś próbuje robić, a potem przychodzi na forum jakiś debil, który na owych spotkaniach nie był, ubzdura sobie jakąś głupotę, a potem obuduje to całą filozofią, zrobi zadymę, porzuca flegmą na lewo i prawo i sobie pójdzie zostawiając burdel! Rozumiem wtedy, że koledze marcow się odechciewa i wcale się nie dziwię, mimo, że przecież spotkanie się udało i uczestnicy byli zadowoleni.

TAKŻE PO PROSTU JAK NIKT NIE CHCE I NIE DA RADY INACZEJ (TYLKO W TEN SPOSÓB), TO POWIEM CI TO JA MIKELLO - ODWAL SIĘ OD TEGO TEMATU BO NIKT NIE CHCE CZYTAĆ TWOICH DEBILNYCH WPISÓW!!!

chrees

• 1653 / 6082
  • Ekspert
18-04-2012, 12:15
Dzięki szwagiero: konkretnie, na temat i dosadnie. Też mnie bierze cholera jak jacyś po...eńcy przychodzą i robią chryję w miejscu, w którym dzielimy się wrażeniami ze spotkania, które zorganizował niestrudzony kolega marcow. Zrobił to społecznie, dużym nakładem sił i czasu. W "nagrodę" otrzymuje stek bzdur spod klawiatury mikello. Na szczęście to odosobniony głos; co dobrze świadczy o zdrowiu psychicznym tutejszych forumowiczów. No dobra: zdecydowanej większości z nich :>

.

Cypis

• 2479 / 5221
  • Ekspert
18-04-2012, 12:42
>> Max, 2012-04-18 11:44:36
>> Jestem menadżerem Krzysztofa Pendereckiego...

Upsss... Czyli na tańsze bilety na jego koncerty nie mam już co liczyć? :)

>> >> chrees, 2012-04-18 12:15:04
>> W "nagrodę" otrzymuje stek bzdur spod klawiatury mikello.

To "norma" nie tylko w tym "światku" hobbytycznym. Wielokrotnie miałem wątpliwą przyjemność zostać tak obdarowanym. Można to zlewać albo... przestać cokolwiek robić.

Mój kolega powtarza (nie bez cienia racji): "Za każdy Swój dobry uczynek zostaniesz przykładnie ukarany".

Pzdr, Tomek
d(-_-)b

marcow

• 1045 / 5538
  • Ekspert
18-04-2012, 13:48
           ; ))))))))))))))

rafaell.s.cable

• 1166 / 5541
  • Ekspert
18-04-2012, 14:08

=>> mikelllo, 2012-04-18 14:02:08
Chodzi o to ,że wypada porównywać słuchawki z podobnego przedziału cenowego,tyle i aż tyle,to takie trudne do załapania?
A potem ach i och na temat słuchawek z innej ligi cenowej...

I aż się prosi wtedy o komentarz...
I mi to wtedy wygląda na ustawkę.
Jasne??????????????

Myślenie proste jak budowa młota

To było tylko spotkanie towarzyskie a nie wyścig słuchawkowy mogły w nim brać udział zarówno maluchy jak i bolidy formuły1 Chodziło o wymianę doświadczeń, ewentualne próby co z czym pasuje ECHHH!

Gustaw

• Gość
18-04-2012, 14:30
Tak jasne. Dla mnie już kompletnie wszystko jasne :)))))

majkel

• 7477 / 6082
  • Ekspert
18-04-2012, 14:36
>> mikelllo, 2012-04-18 14:02:08
...
Jasne??????????????
>

I po co tyle nerwów i tekstu? Wystarczyło napisać "O Boże...". Ustawka sama by się zakończyła, jak każda.