Zaraz wyjdzie na to że AH to najbardziej komercyjne forum w necie :-)
Nawet jeśli ktoś jest dajmy na to producentem czegoś tam i zamieszcza informację na temat sprzedawanej przez siebie rzeczy nie widzie w tym nic złego. Pod warunkiem , ze robi to przy okazji przy jakiej taką informację podałby każdy inny user.
Problem moim zdaniem zacząłby się wtedy gdyby zaczęto biegać po serwisie z tekstami w stylu "kup Pan ...", lub uporczywie zamieszczać cykliczne informacje na temat oferowanych przez siebie urządzeń (czy czego tam jeszcze...)
Ja tu nic takiego nie widzę,a jeśli w przeszłości widziałem prosiłem o przeniesienie informacji do zakładki AudioSalon.
Wiele osób których pasja jest sprzęt audio z czasem zaczyna robić coś komercyjnie. Od produkcji po handel. Coś w tym złego ?
Żeby nie było kłapania dziobem bo sam jestem w podobnej sytuacji pisałem ostatnio, ze z loginu lancaster będę pisał tylko w sprawach organizacyjnych - tak jak teraz. Kilka razy przyznam niepotrzebnie w wątku Horn zamieszczałem info o swoich produktach....cóż, Mea Culpa, zrobiłem to z rozpędu widząc ze inne osoby robią to samo, tylko znacznie bardziej i pomimo kilku wcześniejszych próśb. Nie usprawiedliwia mnie to, ale też więcej podobnych praktyk nie będzie z mojej strony. Nie są mi na dobrą sprawę do niczego potrzebne takie trollowania na forum dyskusyjnym.
Całą dyskusję będę miał przyjemność z Wami prowadzić w zakładce AudioSalon....wbrew pozorom ułatwi mi to pisanie zwłaszcza w sprawach o których pisać lubię.
Proszę o wyluzowanie Panowie, jak nie będzie robiony sztuczny problem to rzeczywistego brak.