Gustaw
żadna telewizja nie jest obiektywna.
w telewizji bardzo często dochodzi do manipulacji, ba są one chlebem powszednim.
telewizja niestety przedstawia politykę na korzyść niektórych osób, z jednych ludzi robi się debili a z innych wzorcowych posłów.
Popatrzmy na palikota, w media robią z niego debila, faktycznie czasem przekracza granice zdrowego rozsądku.
jednak jest to jedna z mądrzejszych osób w rządzie, jeśli ktoś się nie zgadza to proszę wysłuchać jego wszystkich wypowiedzi.
jest to osoba która lubi przyciągać uwagę jedak często dopuszcza się chamskich zachowań. jest to polityk radykalny i niewygodny, ja jeszcze nie słyszałem żeby Tuska media za coś winiły, zawsze premier jest obrońcą narodu...
Czysta paranoja.
Wiadomości docierające do ludzi są bardzo przesiane, zaczynają być tak przesiewane jak w Polsce ludowej.
dla mnie chorym i żenującym jest wciąganie telewizji publicznej w politykę i rozgrywki partyjne. pytam się za co ja mam płacić abonament???? niech telewizja publiczna będzie wolna od polityki. Ale niestety nie jest i mam wrażenie że w telewizja publiczna jest nastawiona w stornę PO... nie jestem zwolennikiem ani PIS ani PO ale PO robi sobie jaja z ludzi i niestety niektórym klapki na oczy założyli.
Majkel bajki ostatnio są rzeczywiście mocno pogięte masz racje. jednak nie winiłbym tego za główny powód dla czego młode społeczeństwo jest coraz dziwniejsze. tutaj środowisko w jakim żyjemy odgrywa ogromną role a zwłaszcza wychowanie rodziców.
sorry ale jak ktoś dziecku nie poświęca godziny dziennie czasu to jak Ono ma wyrosnąć na wartościową osobę?
za cholerę tak nie będzie, teraz rodzice uważają że dziecku trzeba wszystko kupować i że tak zaspokaja się Jego potrzeby.
winę za dzisiejszą młodzież ponoszą rodzice a nie dzieci.