>> Archaniol, 2011-03-31 11:11:24
Z PW od rafaell cable:
To, że jesteś chamem to wiemy od zarania Twojej obecności w necie. Ujawnianie treści prywatnej korespondencji to tylko kolejny tego przykład. Ja się dziwię, że ludzie jeszcze z kimś takim dyskutują. Trzy lata temu prawie te same numery zapędziły Cię w kozi róg, to żeś sobie zażyczył usunąć swoje wypociny wraz z postami ośmieszającymi Twoje zdolności logicznego myślenia. Piotr Ryka zauważył nie dalej jak wczoraj, że niewygodnie Tobie stwierdzenia ulegają ominięciu i przemilczeniu. Musisz więc przyjąć do wiadomości, że w oczach sporej liczby osób jesteś spalony jako dyskutant i nikt się nie będzie przejmował Twoim biadoleniem o udowadnianie czegoś, co zostało udowodnione, tylko Ty o tym nie wiesz, bo Cię nie było, a przede wszystkim NIE OPISANO TEGO W INTERNECIE, źródle całej Twojej prawdy o audio.
Kiedy wreszcie Administracja odświeży silnik forum?! Konieczna jest funkcja ignorowania, że jak włączam ignora, to nie widzę delikwenta z jego dorobkiem, a on mnie z moim. Wtedy będzie taki widział kto z nim rozmawia i chce go czytać. Pisałem nie wprost na początku wątku co wyjdzie z takiego tematu. Dyżurna mucha przyleci do takiego gówna na każdym forum, gdzie ono się pojawi, więc niech przynajmniej zaskoczenia nie będzie.