Pomyślałem, że może ten temat zachęci właścicieli słuchawek HD 650 do dzielenia się swoimi ewentualnymi doświadczeniami w "rekablowaniu" tegoż modelu firmy Sennheiser (ale nie tylko tego).
Na początek mogę powiedzieć, że konektory Cardasa są już lub będą lada chwila w drodze, pozostaje reszta części do skompletowania.
Jaki kabel polecacie do tego projektu?, jaki wtyk? Jeśli Neutrik to dlaczego właśnie taki a nie np Furutech?
Moje oczekiwania względem kabla? No cóż, całościowo typ prezentacji HD 650 odpowiada mi w stopniu prawie zadowalającym :). Jak zaznaczył w broszurce informacyjnej sam producent słuchawki pozwalają na przyjemny wielogodzinny odsłuch bez zmęczenia (jest to rzekomo uwarunkowane obecnym trendem na słuchanie muzyki a nie analizowanie jej), jednak osobiście wolałbym (jak to mawiają koledzy) zdjąć ten delikatny kocyk czy też "woal"?, na rzecz pogłębienia klarowności przekazu. Jedni zapewne poradzą mi żebym zamienił HD 650 na HD 600, ale nie tędy droga szanowni Panowie, to by było zbyt proste! :P
Udział w dyskusji bardzo mile widziany! :)
Pozdrawiam,
RR