Salam alejkum,
W nawiązaniu do wzmianki o braku zakładki "wiele kanałów/ kino domowe"
Zastanawiam się czy działka "Home Cinema" mieści się w ramach tematyki forum. Może koledzy oraz admin się wypowiedzą ? Ja osobiście nie mam niczego przeciwko i o Blu Rajach, wypaśnych amplitunerach z DTS HD, procesorach obrazu i projektorach mogę trochę popisać. Osobiście w kinie domowym bardziej interesuje mnie obraz ale dobrym dźwiękiem też nie pogardzę. O kalibracji też mogę coś skrobnąć.
Sprawa druga. Można narzekać na mniejszą aktywność na AH. Zgoda, ale.... nic na siłę bo to nie wyścigi. Inną kwestią jest to, że forum od samego czytania też się nie rozkręci. To my sami musimy pisać, jeżeli mamy w głowie coś ciekawego, a nie tylko czekać na innych. Zobaczcie wątek słuchawkowy. Można oczywiście utyskiwać, że ktoś kopie Grado a ktoś inny (pozdrawiam Rolanda) wyśmiewa w nim audiofilskość i "wykwint" ale czy łatwo trafić w necie, polskim lub zagranicznym, na taką ilość informacji o słuchawkach ? Chyba nie.
Co innego przemawia za AH ? Ludzie tutaj się często spierają i kłócą ale ....... AH to ogólnie miejsce przyjazne gdzie jednak można czuć się swobodnie, bez "oddechu wielkiego brata", który sugeruje, że "jak się nie podoba to wypierda .....". Dla kogoś może to nie mieć znaczenia ale dla mnie jest to cholernie istotne.
To tyle z mojego pitolenia.
Pozdrawia Was (ze wszystkimi swoimi klonami), terrorysta i miłośnik semtexu
Ahmed