Faktycznie było coś takiego, założyłem temat dlatego że chciałem kupić LCD2 i ciężko było znaleźć w Polsce. Gość zrobił wielkie oczy bo nie wiedział nawet że są takie słuchawki. Chyba o to chodziło. A drugi coś polemizował właśnie w tym stylu, tyle że twierdził najpierw że raczej nie warte ceny, a potem że każdy słyszy co innego i można to samo usłyszeć na słuchawkach za 4000 co na słuchawkach za 200. No okej, są ludzie i taborety, ale czemu szerzyć herezje skoro się na czapce nawet ani razu nie miało takich słuchawek a samemu porusza się w segmencie do 500zł?
Ale trochę przeinaczyłeś jedno - ja nie powiedziałem że one muszą tyle kosztować, a mogą być warte swojej ceny i poparłem to opinią Tylla z Inner Fidelity jak pamiętam. Mogą, dlatego że ich nie słuchałem wtedy. Udało się posłuchać później. Czy faktycznie są warte ceny, nie wiem, ale na pewno Ci którzy z nimi zostali na stałe uważają że tak. Ja szczęście odnalazłem z tańszymi nausznikami (D7100), choć u nas w Polsce kosztują dwa razy więcej akuratnie, więc tu już dochodzą inne kwestie jeszcze (kto gdzie kupił, ze zniżką czy bez, a może używki, itd).