bzdury piszesz
nawet taki orthodoks jak ja nie stwierdzi ze wszystko inne jest gorsze. Kiedy mowimy o najwyzszych modelach przy ktorych pracowali inzynierowie , czesto japonscy to zeby zroumiec ideologie ich powstawiania, jakosci, rozwiazan, przyjetych wzorcow i innych nam nie wiadomych musielibysmy znac tamta kulture. Natomiast wracajac do sedna problemu to tkwi on w twojej percepcji. Na kartce moge ci udowodnic ze ortho jest najlepsze ze wszystkich trzech ogolenie znanych konstrukcji-dynamik, ortho i elektrostatic. Ale co z tego... ano nic po za tym ze dla mnie tak faktycznie jest, dla wielkiego grona nie. Percepcja mowi ci jaki obraz i dzwiek jest najblizszy temu ktory ty pojmujesz za odniesienie.
Jezeli chcesz poznac temat poznaj inzyniera , choc jednego ktory tworzyl jeden z modeli elektrostatow, ale za nim do tego dojdzie znajdz wiadomosci na temat elektretow bo to protoplasta elektrostatow. Sproboj z Sonym. Narazie wydaje mi sie ze material ktory posiadasz podbija ci sluchawkowe elektrostatowe libido i nic poza tym.
Jezeli jedynie jako odbiorca produktu chcesz udowodnic ze jest najlepszy to nic poza odniesieniem do zyskow firmy nie osiagniesz. Duzo gadasz malo robisz i malo pokazujesz. Zdjecia, detale techniczne, ich opis, konfrontacja z modelem rzeczywistym. Nie udowadniaj innym jaki jestes madry kiedy mowia ze jestes glupi, pokaz ze wiesz o czym mowisz, a reszta sama sie zrobi. Narazie nie odkrywasz nic ponad to co jest ogolnie znane i dostepne.