>> Marcin_gps, 2011-03-13 22:45:38
John,
,,Nie uwłaczając Twojemu systemowi, wydaje mi się, że na dłuższą metę słuchanie go byłoby dla mnie zbyt męczące. Wybrałeś bardzo neutralne i szczegółowe elementy (dCS, Ray Samuels Apache, T1), do tego jeszcze serwer. Może się mylę, za mało słuchałem, ale takie są moje przemyślenia na ten moment. ,,
Rozumiem.
Każdy z nas szuka czego innego. O gustach się nie dyskutuje:) Nawet tego nie podważam. Szukałem brzmienia ekstremalnie przejrzystego i neutralnego i takie miałem. Nie za bardzo przepadam za brzmieniem ,,robionym,,Wszelaka wartość dodana w przekazie mnie irytuje. Sam łapałem się na tym, że dużo płyt mi nie leżała i nie miałem ochoty słuchać. Ale... mam nadzieje że posłuchasz już docelowego systemu po wielu zmianach ( najnowsza wersja Twojego upgrejdu serwera:)) no i oczywiście okablowanie Mt-a które dają niesamowite możliwości modelowania brzmienia bez utraty rozdzielczości, szeroko pojętej neutralności i nowemu pojęciu rozciągnięcia niskich częstotliwości :) Nie będę się rozpisywał, bo to nie miejsce na to, ale okablowanie Mit-a należy traktować jak osobny ,,duży,, element systemu.
pozdr