Witam, szanowne grono...
Zastanawiam sie nad kupnem sluchawek otwartych, do tej pory bylem bardzo przekonany recenzjami opiniami innych na temat beyerdynami dt 880 pro, praktycznei bylem zdecydowany na ich kupno. Dzis bylem na odsluchu u kolegi i musze przyznac ze owe sluchawki mnie lekko rozczarowaly. Owszem sa wygodne, choc waga ~300gram daje sie odczuc. To czego mi w nich najbardziej brakowalo, to ta moc, kopyto, dynamicznosc, przy rocku i ciezkich brzemieniach. Bas moglby byc bardziej dynamiczny, szybszy. Zadowolony bylem ze sceny, szczegolowosci ktora nie razi w uszy i naturalnosci dzwiekow. Sluchawki sa swietne do jazzu i klasyki. Rock, elektronika, tutaj wyraznie czegos brakuje i tego wlasnie szukam.
Co do sluchawek to zastanawiam sie nad: grado sr325, senn hd650, hd600, akg701 choc moze sa inne modele, ath, ultrasone? ktore moglobyby w tym zestawieniu sie znalezcz w podobnej polce cenowej jak w/w modele. Chcialbym od sluchawek wiecej mocy, "mieska" i tego kopyta ktore sprawiloby ze rock, elektronika brzmialyby dynamicznie przy zachowanej scenie i naturalnosci rownej dt880pro. Bardziej interesuje mnie gra "fun" niz analityczny odsluch muzyki.