Naprawde niechce tu ciagle o tych nieprzyjemnych sprawach pisac ale czy My Polacy mamy sie jedynie poddawac
temu co idzie z wschodu albo zachodu Europy .Widze ze jednak pozostawiono czesc moich wpisow , niewiem dlaczego tak sie stalo , po to zebym sie sam skompromitowal , a niedoczekanie wasze .
Kocham nasz wspanialy kraj Polske i kocham nasze Polskie tradycje propagujace wolnosc dla wszystkich.
A jestem bardzo ostrozny w tym co nam serwuja z Zachodu Europy jak i z Wschodu europy .
I tak naprawde niemam ciagot zeby ciagle o tym tu pisac , jedynie w sytuacji kiedy kasuje sie wpisy .Jesli to kasowanie ustapi to i ja uznam iz nietrzeba o tym tak czesto pisac tu . Pozdrawiam Polakow , tez Niemcow
tez Rosjan , wszystkich ktorzy chca wspolnie budowac europe , nie pozdrawiam ludzi szukajacych zysku czy wladzy w zniewalaniu innych .a jesli chodzi o moje pro Amerykanskie nastawienie ,w moim systemie wartosci jest to jedyny kierunek gwarantujacy postep,wolnosc oraz reszte wartosci .Nie musicie sie z tym zgadzac .
Pozdrawiam wszystkich co chca dobrze dla tej naszej Polskiej ziemi oraz dla calej europy.
Ps . wlasnie tu co do decydujacej roli Amerykanow widzie jakis dziwny dysonas w tym co robia rozni ludzie .
Czy wy powariowaliscie? Kto wam zabezpieczy wasza wolnosc lepiej niz Amerykanie , czy wy zwariowaliscie ?
jAK TRZEBA BYC JEBNIETYM ZEBY STAWIAC NA systemy ktore wywolaly najwieksze zbrodnie na swiecie ?
Zapamietajcie sobie , to jedynie Amerykanie stabilizuja nam pokuj w Europie .Pozdrawiam wszystkich , Nas Polakow , Niemcow , Ruskich , Weegrow , i cala reszte europy.