nic nie uraziles , czekam na bana .:). napisales co myslisz , oby bylo tu wiecej takich szczerych ludzi.
Atmeg - przecież nie chodzi tu o bana !
Napisałem tak bo może i nie wiesz, że tak można !?
Ja mam uwage do muzy ktora zapodajesz , jest slaba .Na dwa razy daje rade za trzecim razem juz nie ,generalnie nie zacheca do sluchania , postaraj sie, miano Eksperta zobowiazuje . :) stac cie na wiecej .moze niechodzi o wiecej ale o lepiej.pozdrawiam , expert
Dziękuję za uwagę. I tak nie zmieni to mojego upodobania. Każdy lubi i sucha co lubi. Nie musisz jej lubić, wcale. To jest wątek dotyczący tego co akurat słuchamy, w moim przypadku słucham, a nie co Ty masz akurat słuchać.
Ja nie uważam się za eksperta w dziedzinie muzy i akurat na tym wątku nie wyrobiłem sobie takiego tytułu.
Nie jestem żadnym ekspertem.
A co do Eksperta - dajmy spokój.
Wspomniałem o nim tylko dlatego, ze ekspert to chyba powinien już wiedzieć jak wklejać informację, żeby nie zaśmiecać serwera. Tylko tyle.
Ekspertem nie jest się też z tytułu tego jak długo i na ilu forach się bywało czy pisało.
Na pewno nie mógłbyś go dostać za Twoje wpisy - pisownie w języku polskim.
I zacytuję tutaj Twoje słowa: "moze
niechodzi o wiecej ale o lepiej" !
Naprawdę, .... nie chodzi o więcej, .... tylko o lepiej.
Postaraj się atmeg.
A muza - to muza - dla jednego dobra a dla drugiego nie do słuchania. Tak jak wyżej piszesz - nie musisz słuchać, nie słuchaj. Ja Ci nic nie narzucam.
mam taka prosbę.
......................
- jakby naprawdę taka bida była w Polsce ze nikt restauracyjnego jedzenia tu nie widział).
Masz rację tetejro. Byłoby fajnie.