kontynuacja:
a_men
12:43 / 6 godz. temu
Ten pan nie ma oporów co do stosowania kumulatorów:)
http://www.mother-of-tone.com/byob.htmTu gra w systemie dystrybutora Cabasse w Austrii.
"Zdolność dokonywania szczegółowych spostrzeżeń jest powszechnie nazywana cynizmem przez tych, którzy tej zdolności nie posiadają".
meloV8
14:00 / 5 godz. temu
a_men. nie dosc ze nie ma oporow przed aku, to jeszcze stosuje kosci samochodowe TDA, aaa audiofile mlaskaja wyprzedajac swoje lampowe sety za grube pieniadze ;]
lancaster
15:25 / 3 godz. temu
a_men, no i bardzo dobrze.
omuś tam akumulatory sie sprawdzają komu innemu mniej :)
wazdne zeby mieć przekonanie i uzyskać pożadany efekt. Sam u siebie sprawdzałem akumulator w asilaniu transportu i w porwnaniu dl klasycznego zasilacza CLC podoba mi sie zdecydowanie bardziej.
Calośc jest naturalniejsza, dynamiczniejsza i pełniejsza zarazem.
Moze nie sa to jakies masakryczne różnice w skali bezwzgledenej ale za to zdecydowane i pozytywne.
a_men
18:43 / 35 min. temu
meloV8>
Ciekawa sprawa, nieprawdaż?;) Zwłaszcza ten Węgier, który sprzedał AN Kegon...
"Zdolność dokonywania szczegółowych spostrzeżeń jest powszechnie nazywana cynizmem przez tych, którzy tej zdolności nie posiadają".
lancaster
18:45 / 33 min. temu
a_men i do tego te kości samochodowe :))))
ostateczna zniewaga ;)
a_men
18:47 / 31 min. temu
>> lancaster, 2009-02-24 15:25:48
Mi też sie wydaje, ze sporo zależy od aplikacji. Kiedys dla próby podłaczyłęm t-ampa pod aku samochodowy i grało lepiej.
a_men
18:48 / 30 min. temu
Co do kości samochodowych, to niedługo sam się chyba przekonam i spróbuje cos podobnego sklecić. Mam kilka typów co to moze być.
lancaster
a_men jest wiele fajnych kostek...ot LM1875 moim zdaniem naturalniejszy od legendarbnego 3875....a przy tym chyba nawet dynamiczniejszy :)
Polecam....TDA nie probowalem, ale zdajes sie Chris Bednarski z CSR cwiczył ampa na jakimś TDA...ponoć z wielkim powodzeniem.
Innych poza 1875/3875/3886(moja kolejnośc od najlepszego) nie probowalem.
Niestety 1875 ustepuje 2A3 :/
Wystarczy sobie odpowiedziec na pytanko czy przy słuchaniu muzyki potrzebujemy dodatkowej ekscytacji w postaci świadomości posiadania "rasowego" urzadzenia.
Jezeli nie - świat audio jest naprawde super sprawą....i nie wymaga wydawania fortuny :)
a_men
19:12 / 6 min. temu
Lancaster>
Sikora amplifier był tez ponoc na jakims TDA.
Koresponowałem z jednym Słoweńcem i zarzeka się , ze tda2050 jest lepsze od LM1875, które z kolei równiez woli od LM3875.
Moze sie gdzies przeniesiemy i nie bedziemy zaśmiecac Gustawowi wątku? Mógłbys przenieśc te wpisy?
lancaster
19:16 / 2 min. temu
Jedynie recznie, ale przeniosę i posprzatam wątek.
Założę nowy watek w DIY może.
...no i to ten watek właśnie :)