Rafaell-jestem w tym samym miejscu co kiedys,jak wiesz jeszcze nie odpalilem swojego toru ,z przyczyn obiektywnych(nowe mieszkanie,brak dobrego laptopa,fatalny paluszkowy internet itd).Czy jestem napalencem?jak widzisz nie!kupowalem swoj tor 2.5roku,czy odpale go w ciagu dwoch czy trzech miesiecy to dla mnie bez znaczenia,muzyka w moim domu gra caly dzien z innych sprzetow,jezeli ma byc audiofilsko to uwazam ze wszystko musi byc zapiete do konca.Wiktor jest super kolega i mam dla niego wiele szacunku,ze gosc akurat bije go na glowe pod wzgledem posiadanego sprzetu to nie podlega dyskusji,zawsze znajdzie sie lepszy.Oczywiscie chetnie sluchalem uwag kolegow wlacznie z Wiktorem,ale jak zauwazyles po odsluchaniu samemu roznych sluchawek nie wybralem elektrostatow! bo uwazam ze nie sa akurat dla mnie najlepsze,tak ze rad i podpowiedzi posluchalem, ale wnioski wyciagnelem inne!wybierajac dynamiki,wzm lampowy i DAC, chyba zaskoczylem wszystkich takim zestawem,czy okaze sie trafny?zaraz bede wiedzial.