>> frackowiak, 2011-01-13 23:04:58
Mam wrażenie, że strasznie błądzisz. Powszechnie na forum wiadomo, że od jakiegoś tam czasu kupujesz elekrostaty. A po drodze miałeś romans z D7000, Black Pearlem czy E10. Romans to za dużo powiedziane, bo ten wymaga cielesnego obcowania, a Ty gdzieś tam w swoich wpisach zostawiłeś tylko niewielką potencjalność (nie mylić z potencją). W jeszcze innym wątku (a może tym samym) pisałeś o poszukiwaniach źródła; całkowicie bazując na jakiś tam rankingach czy opiniach innych. Nie piszę tego złośliwie, lecz raczej z ciekawości albo niezrozumienia takowej postawy. Czy Ty w ogóle słuchasz muzyki? Mam wrażenie, że zgubiłeś gdzieś, to co w naszej pasji jest najważniejsze, czyli bezpośrednie obcowanie z nauką. Czy nie poświęciłeś tego na rzecz babrania się tylko i wyłącznie w jakiejś potencjalności? Przeglądasz fora, cytujesz opinie innych, ale co tak naprawdę z tego wynika dla Ciebie? Uwierz, że za dużo mniejsze pieniądze, niż o których Ty piszesz możesz złożyć sobie kilka torów słuchawkowych i to takich, że nie pozostanie Ci nic innego niż cieszenie się muzyką. No chyba, że faktycznie chodzi tylko o to, by mieć to co najdroższe; niekoniecznie najlepsze. Dziwne to, bo jeśli nadążam, to w chwili obecnej czekasz na nowe Omegi, które gdzieś tam dopiero są w drodze...tak mnie dziś naszło, aby wyrazić zdanie w tej kwestii. Pozostaje mi tylko życzyć Ci, abyś w końcu zaczął cieszyć się muzyką samą w sobie.