Włodku jakby to powiedzieć:) Nie porównywałem z żadną inna konstrukcją w tej cenie, był Litle Dot MK IV, był Dubiel, był Kulesza, był prosiaczek, także zacna konstr DIY OTL na Mullardach, no i słynny OTL Marka Bozka, który dość dobrze grał. I jeszcze jedna konstrukcja OTL produkcji ukraińskiej, lecz nazwy zapomniałem.
W mojej ocenie żaden wzmak nie zblizył sie do rsa. Inna liga.
Na zachętę tylko napisze że pod pewnymi względami sonicznie system, który posiadam aktualnie(słuchawkowy) dorównuje baaaardzo drogiemu systemowi stacjonarnemu mojego znajomego, pomijając takie aspekty jak rozciągnięcie pasma w doł i budowanie sceny. Reszta to już sprawa subiektywna.
Mam wzmacniacz około 9 miesięcy i cały czas mnie zaskakuje podpinając to nowe okablowanie a zmiana źródła wniosła dramatyczne zmiany na plus.
Daleki także jestem od stwierdzenia ,,najlepszy,,
Porównanie to dobra sprawa. Jestem zawsze otwarty na takie propozycje. Mimo pracy za granica i częstymi wyjazdami staram sie duzo słuchać i odwiedzać innych znajomych, choć większość z nich ma systemy oparte o kolumny, tak jak i ja do niedawna. Dziś kolumny stoją w kącie a po pokoju biega 2-letni łobuz:)
pozdr