Cześć chłopaki.Audiofilia nervosa przeszła mi już lata temu, ale... po wielu (?) latach dzielnej służby zaczął mi [wyraźnie] ciszej grać lewy kanał w moich słuchafonach (SR-007 mk2). Energizer nie jest winien, sprawdzałem na innym. Myślicie, że jedyną opcją jest serwis Staxa? Od jakiegoś roku pod egidą Top Hifi? Może ktoś w Was zna jakieś sensowne miejsce gdzie ktoś siedzący w temacie zajrzałby do moich słuchaweczek?
Cześć Krzysztofie.Miło Cię znowu tu widzieć. :)
Cytat: chrees w 01-11-2024, 21:58Cześć chłopaki.Audiofilia nervosa przeszła mi już lata temu, ale... po wielu (?) latach dzielnej służby zaczął mi [wyraźnie] ciszej grać lewy kanał w moich słuchafonach (SR-007 mk2). Energizer nie jest winien, sprawdzałem na innym. Myślicie, że jedyną opcją jest serwis Staxa? Od jakiegoś roku pod egidą Top Hifi? Może ktoś w Was zna jakieś sensowne miejsce gdzie ktoś siedzący w temacie zajrzałby do moich słuchaweczek?Cześć Krzysztofie.Miło Cię znowu tu widzieć. :)Co do słuchawek.Nie musi to być od razu to, co w moich 007 MK2, ale jeżeli tak, to zmień kabel na nowy.Od tamtej pory minęło już pewnie ponad 5 lat i jak na razie z dźwiękiem jest w porządku. :)
Cytat: Karol w 03-11-2024, 04:52Cytat: chrees w 01-11-2024, 21:58Cześć chłopaki.Audiofilia nervosa przeszła mi już lata temu, ale... po wielu (?) latach dzielnej służby zaczął mi [wyraźnie] ciszej grać lewy kanał w moich słuchafonach (SR-007 mk2). Energizer nie jest winien, sprawdzałem na innym. Myślicie, że jedyną opcją jest serwis Staxa? Od jakiegoś roku pod egidą Top Hifi? Może ktoś w Was zna jakieś sensowne miejsce gdzie ktoś siedzący w temacie zajrzałby do moich słuchaweczek?Cześć Krzysztofie.Miło Cię znowu tu widzieć. :)Co do słuchawek.Nie musi to być od razu to, co w moich 007 MK2, ale jeżeli tak, to zmień kabel na nowy.Od tamtej pory minęło już pewnie ponad 5 lat i jak na razie z dźwiękiem jest w porządku. :)Objaw miałeś taki sam, Stary?
Objaw miałeś taki sam, Stary?