Chyba już nie jestem kinomanem-kiedy byłem w kinie,nie pamiętam. Zrobiłem się wygodny , nie ma to jak w domu
obejrzeć film z DVD. Oglądam kiedy chcę, mogę mieć szklankę dobrego piwa i coś pochrupać-:))) Ponieważ zaopatrzyłem się w kolumny głośnikowe do satelity/tv -mam super teraz efekty dźwiękowo-filmowe. Ostatnio jak oglądałem jakiś film o tematyce wojennej to jak strzelali z czołgów to aż podskoczyłem na kanapie-:))) Jest dużo ciekawych filmów o różnej tematyce-tylko to co zauważyłem takie dobre filmy są emitowane w puźnych godzinach nocnych-(((. Dobrze że jest możliwość zaprogramowania nagrywania w dekoderze- hehhe... Teraz co do efektów specjalnych w filmach-podobają,czasami tak myślę szkoda że tak nie mogę, za oknem mam codzienną rzeczywistość. Nie trzeba budować drogich i czasochłonnych dekoracji jak to kiedyś było.
Nie trzeba budować drogich i czasochłonnych dekoracji jak to kiedyś było. Parę lat temu miałem możliwość zobaczyć, porozmawiać z filmowcami, aktorami jak to wszystko wygląda z drugiej strony-(tylko 3 lata kalendarzowe) oczywiście nie codziennie- hehe... Lubię oglądać różne filmy, nowe/starsze. Cieszę się że mam taką możliwość, dekoder tv satelitarnej jeśli dobrze pamiętam to chyba od początku 2015-to już trochę czasu jest.Nie zliczę ile to się filmów zobaczyło-:)))