Cytat: Synthax w 29-05-2016, 17:31żona z jakąś obsesją w oczach poprawiła 3/4 tekstu, ale poza wstępem o objętości 1/4, może to właśnie tam?Miałem przeczucie co do żony. Masz chyba rację zakładając, że interpunkcja szwankuje na początku tekstu. Dalszej części nie czytałem bo początek trochę odrzuca i odłożyłem lekturę.
żona z jakąś obsesją w oczach poprawiła 3/4 tekstu, ale poza wstępem o objętości 1/4, może to właśnie tam?
W blogu o samorozwój i wolność przeto chodzi :)
Cytat: Synthax w 29-05-2016, 23:15W blogu o samorozwój i wolność przeto chodzi :)Jak tam żona macza palce to wolności już dawno nie ma :)
Jest jest, bo powiedziała że to ostatnia recka, w której poprawia interpunkcję :)
Synthax gratulacje w kwestii bloga. Jedna uwaga - w zakładce "Platforma eardrummera" nie wczytują się fotki - podlinkowane chyba z Twojego prywatnego serwera lokalnie?
Nie żebym chciał skrzydła podcinać ale jaki sens ma próbka dźwięku słuchawek?!?!?!?!?Np próbka brzmienia Mad Dog by Mr.Speakers... odtwarzam sobie na smartfonie i co? No dobra, smartfon nie to odtwarzam sobie na studyjnych monitorach aktywnych i .... uważam to za bezsens.
A widzisz, a sporo osób wpada i dziękuje za próbki, i prosi o więcej :)To daje jakui obraz na sprawę. Większy według mnie niż opisy.To hobby. Chodzi o wrażenia a nie rocket science.
Słuchawki to mały pikuś. Znam ludzi co kable odsłuchuja przez You Tube ,to jest dopiero hardcore
z sampli wyszla nieublagana prawda, CAL sa najlepsze :-)))