Niestety brak mostka.
Roban, to tylko moja opinia, ale może się przyda. Można zastosować dowolny meterbridge, ale podłączony do wejść i wyjść.
Myślę, że cena za pierwszy z Twoich linków,ok. 1100pln jest świetna (czyt. bardzo niska). Zebranie wszystkich elementów, zmontowanie, skalibrowanie, włożenie do poważnej obudowy to cena 2000pln możliwa do osiągnięcia, ale tylko dla siebie, bo można coś poprawić w trakcie używania. Ale dla kogoś obcego cena 50% wyższa nie wyjęta, ponieważ musi to porządnie działać i jakoś profesjonalnie wyglądać. Zrobienie samej obudowy to ok. 500pln, płytek ok. 200pln, reszty elementów jakieś 800pln do 1300pln + czas i robocizna. A to tylko dwa kanały.
Wiem coś na ten temat, bo robiłem na zamówienie Meterbridge do miksera 12 kanałów. Zawierał 12 led barów i 6 wycieraczek. Dla siebie robiłem podobny 32 kanały, 32 led bary i 6 wycieraczek. Koszty 12K->3500pln kompletnie, a 32K->4200pln - czas i robociznę.
O cenach Nowych Oryginalnych (NOS) wogóle nie piszę, bo na aukcjach idą za jakieś Mocno Chore dziesiątki tysięcy pln.