No ja mam sporo rowerów z racji zawodu wykonywanego ........ ogólnie polacy lubią zbierać różności i chomikować, są ludźmi. którzy mają zainteresowania i żyją pasjami, na zachodzie tak dużego i trendu nie ma, może dlatego że nauczył nas tego komunizm? i mamy to we krwi.........
a przy okazji, na innym forum dostałem własnie bana na miesiąc z tego powodu że raczyłem się odezwać w obronie znajomego, którego jakiś typek obrażał, pełna kultura i hehehehe no cóż da się z ludzi zrobić winnych za nic, da się, może jest już tak że jak plują na kogoś to trzeba obchodzić bokiem? nie podawać ręki, znieczulica?
Miejmy nadzieje że nas wypuszczą z domów za parę dni, ponoć w tym tygodniu już, to może się ruszy interes normalnie w każdej dziedzinie i zdołamy uratować swoje głaskane egzemplarze, a nie wymieniać je na kilo cukru ....
Co do kaset bazarowych........ byłem w takiej nagrywalni w tamtych czasach, oryginał nagrywano na pełnym korektorze na taśmie cr-mo, z cd albo analogu, potem odtwarzano na pozycji FE, robiono kopie na zwykłe kasety - tyle ile kopiarek, a następnie stała ściana kopiarek ze średniej wieży polskich i jechali na okrągło kopie 1/1 na zwiększonej prędkości.
Kopie wychodziły ..... na ucho do auta czy jamnika dało się słuchać, potem ponoć jakość wzrosła bo się podorabiali i już szła lepsza jakość, potem coraz lepsza, ale szału nie było.
Ile ja dostałem czystych taśm takich pokopiarkowych...... sporo
Już lepiej to z Yt sobie ponagrywać teraz, lepsza jakość, a sentymenty? jak taśma brudzi albo wyje?