Cześć.
Po trochę dłuższej przerwie cześć Wam wszystkim.
Ostatnio nie ma za wiele czasu, jak chyba każdy.
Już od wielu miesięcy nosiłem się z zamiarem uporządkowania, jakiegoś "usystematyzowania" mojego audio. Czas się za to naprawdę konktretnie zająć.
Z uwagi na małą powierzchnię, jaką dysponuje, muszę i chce część swojego audio sprzedać.
Nie ma jak się czasem ruszyć. Część sprzętu stoi w kartonie, zabezpieczone. I co jakiś czas sobie zmieniam, wyciagając po kolei, na zmianę każdy z elementów audio. Raz gra jedno, później drugie. I tak, aż może to zmęczyć. Teraz chciałbym wyeksponować od razu wszystko i nie rozwijać od nowa, podłączając co chwilę coś innego.
Doszło do tego, iż musiałem nawet na jakiś czas schować głośniki. I mimo iż mam tylko podstawkowe, to i tak nawet dla nich nie bardzo już jest miejsce. A słuchać przez słuchawki nie bardzo lubię, tym bardziej jakby miało tak być przez dłuższy czas.
Co do listy, jaki elementy audio mam na sprzedaż. Mogę napisać na forum, ale też w czekam w prywatnych wiadomościach na Wasze pytania. W razie czego podam tam tez numer mojego telefonu, aby było łatwiej się komunikować.
Jak bedzie lepiej?
Chciałbym zaznaczyć, że na sprzedaż są magnetofony i tunery.