eMandDe>>>>>>>>>
Pokaż tego Technicsa z przodu :) to jest RS-B40 ? jeśli można.
A jak tam 245? coś działałeś ? Z kolei dziwna sprawa z tym nagrywaniem... ja bym się przyczepił do zimnych lutów...
Bo może magnetofon długo stał poszedł na sprzedaż , wysyłka (wstrząsy) , potem dostał kopa mianowicie od razu zaprzątnięto go do działania :) Może chciałby Ci powiedzieć daj mi odsapnąć hehe . Żartuje oczywiście . Ale zimne luty mogą się pojawić .
Mnie jak zwykle dziś "wydymano" że tak to nazwę sprzątnięto mi z przed nosa RS-M280 :( zostałem przebity w ostatnich sekundach o niecałego funta :( Bardzo zły dzień ... A czekałem na koniec aukcji prawie 3 tygodnie nic nie mówiłem bo to miała być niespodzianka. A tu dupa blada ...
gotyk1>>>>
U mnie zginęły w sklepach kasety jakieś rok temu. Były jeszcze niedawno Maxell-e UR ale to już także przeszłość.
Tak to RS B 40 !
Poniżej fotki przodu jak chciałeś.
To nie ta liga co za funty AUDIOTONE. No i jeszcze przed czyszczeniem.
Ja dałem za tego technola tylko 10 peelenów !!!
Ale fajowa maszyna i nic mu nie jest. Już !!
He he he
A tak apropo Twojego złego dnia.
Rozumiem Cię jak najbardziej.
Fajny też ten 280 !!!Niedawno go oglądałem bo trafiłem przez M 45 na tego w necie.
Ktoś chyba reanimował go z dwóch na AUDIOSTEREO.
Piszesz, że przebił Cie ktoś o funta.
Nie wieadomo ile on licytował Może dał ażo 100 funtów więcej i tak miałby przewagę bo jeżeli jest jak na alledrogo to my nigdy nie wiemy ile dał nasz przeciwnik, a przelicytował tylko o 1, 10 albo 25 zł.
A co do 245 to mam chęć zacząc go w końcu składać.
Zaraz jak skończę z RS B 40.
Właśnie przy nim siedzę tj. RS B 40, bo chciałem dokończyc nagrywanie drugiej kasety i dam mu spokój.
Dam mu odpocząc jak piszesz !
A co do zimnych lutów to i tak bym sobie nie poradził.
Cos tam pogrzebałem i wrócił do żywych. Może to faktycznie i zimne luty.
Poza tym to juz dziadek - wybaczam mu. I tak daje radę.
A ja dzisiaj mam lepszejszy dzień.
Oprócz tego że udało się wskrzesić RS B 40 to nabyło mnie się jeszcze dwa TECHNOLE
605 i 66W - Takiego masz AUDIOTONE.
I tak wyszło, że tych których nie tak dawno nie miałem żadnego dziasiaj mam najwiecej bo aż 7 szt.
Wow !!!
A kasety - fakt - cieńko z nimi oj cieńko.
Jak ktoś nie zacznie produkować to zostaniemy tylko z deckami
He he he