nano - możesz to pokazać żonie nie ma sprawy.
A te klocki pod spodem to przecudnie grające amplitunery SABY 6241, 6250, BASF-Y 8450, D 5050, D 6160, GRUNDIGI i TELEFUNKENY. Nie chce wymieniac bo jest tego troche. Nie wszystko tu widać. Nie mam jak tego wyeksponować. Gdzieś pod Grundigiem jest zestaw wzmacniacz i tuner SONY i tak samo JVC. Za magnetofonem GRUNDUGA CNF 3200 piekna stara SABA HI FI STUDIO III STEREO E.
A gramofonów tyle, że hej SONY, PIONEER, BSR WINTEC, GRUNDIG, TELEFUNKEN BANG&OLUFSEN
Jestem w posiadaniu super brzmiących kolumn WHARFEDALE THESTDALE SP 2 z głosnikiem wstegowyum a gdzies tam dalej stoja ESS PERFORMANCE SERIES 9 także z wstegą „Heil Air-Motion Transformer”
Są PILOT-y V 1, ISOPHON-y ELTROPA. ATL HANS DEUTSCH 308 I, SCOTT S 20S, Tandbergi. KEF-y, BRAUN-y L 710/1, LS 100. Z tyłu stoi cała wieża YAMAHY - obecnie na emeryturze z magnetofonem KX 580 i DCC Ohilips 600. Podłaczyłem do niej ELTAX-y Yamaszki jako kino domowe z subem - MAGNAT, ale RXV 630 pięknie też gra jako wzmacniacz stereo z kolumnami ALR JORDAN NUMMER 4
Jak widzicie - jak nazwałeś to własciwie nano - męski bałagan. Najbardziej właściwie określenie. Ale to kochany bałagan.