Przyznajcie wreszcie,że król jest nagi. Nie bójcie się tego słowa!
nie widzę munduru! jak mam poznać gustawa? hmm ...
No dobra przesadziłem.Zrobieni w bambuko-Może być?
Jak ja bym im zrobił i źródło i amplifajera to by im szczenka opadła...
OK, prawie wszystkich poznałem ale mam pytanie o Panów, kim są na naszym forum (od prawej patrząc na zdjęcie) numerki: 1, 2, 8 (obok Pani). Bo nie zdążyłem się z Wami przywitać :)
Cytat: aulait w 21-03-2016, 12:03Cytat: Synthax w 21-03-2016, 11:07OK, prawie wszystkich poznałem ale mam pytanie o Panów, kim są na naszym forum (od prawej patrząc na zdjęcie) numerki: 1, 2, 8 (obok Pani). Bo nie zdążyłem się z Wami przywitać :)Synthax ósemka to ja z moją Panią. Ty który jesteś?Było by super, gdyby podpisać czyje wizerunki przedstawia fotka. Np. od lewej do prawej, kto jest kto?O to super. Miło mi. A ja po lewej stronie z małżonką też :)
Cytat: Synthax w 21-03-2016, 11:07OK, prawie wszystkich poznałem ale mam pytanie o Panów, kim są na naszym forum (od prawej patrząc na zdjęcie) numerki: 1, 2, 8 (obok Pani). Bo nie zdążyłem się z Wami przywitać :)Synthax ósemka to ja z moją Panią. Ty który jesteś?Było by super, gdyby podpisać czyje wizerunki przedstawia fotka. Np. od lewej do prawej, kto jest kto?
Szacun dla Panów z żonami!!! Spryt + desperacja ;)Zgodziły się na nowy zakup?
Przyznajcie wreszcie,że król jest nagi,bo jak tak pitolicie już 24 strony,to żal dupę ściska!Zostaliście wydymani.Nie bójcie się tego słowa!