Audiohobby.pl

"Stereo underground" - projekt gazeta

Wilku

• 54 / 6092
  • Użytkownik
23-12-2008, 22:32
naprawdę kawał dobrej roboty :)

Rafaell

• 5033 / 6102
  • Ekspert
23-12-2008, 22:50
Wysublimowana elegancja i czcionka tytułowa jak na podziemie ;)

Kurde to i papier jakiś dla podziemnych snobów powinien być.

Proponuje dwie wersje druku:

1. papier szary pakunkowy to tak dla twardzieli
2.  bardzo cienka kreda o dużej gramaturze-to dla tych zasobniejszych

Podoba się gratuluję !

Rafaell

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Żyłem zaczarowany, uwieziony w jakimś ciele i w pokorze jakiejś duszy...

J L Borges

mjuzik

• 146 / 6108
  • Aktywny użytkownik
23-12-2008, 23:16
Gratulacje! Projekt bardzo udany. Szkoda, że nie mogę się zaangażować w tworzenie, ale będę z niecierbliwościa czekał na rozwój magazynu :)

lancaster

• Gość
23-12-2008, 23:56
Robrt, rewela.
Wstyd sie przyznac, ale nie wierzyłem ze cokolwiek będzie robione w temacie.
zaraz zaożę to konto na gmail ;)

Bardzo ladny. Naprawde. Jeden z ładniejszych jakie widziaem. Bez kadzenia.

Pozdrawiam

konto_usuniete

• 56 / 5631
  • Użytkownik
24-12-2008, 00:00
>> __kot_

No, no....:-)
Podoba mi się.

__kot__

• 724 / 6107
  • Ekspert
24-12-2008, 14:25
Panowie,
Dzięki za miłe słowa - to dopiero początek :)
Tak, żeby nie było wątpliwości - do stworzenia graficznej części serwisu używam gotowych szablonów (kupionych) dla Joomla - zorientowani wiedzą o co chodzi. Moim wkładem jest sam pomysł na zawartość, układ i złożenie tego do kupy, opracowanie procesu, środowisk itp... - i mam nadzieję, że wspomożecie mnie szybko w tym koncepcyjnym opracowaniu bo pomysły mi się kończą :)
Według mnie sam serwis graficznie wymaga jeszcze dopracowania - będziemy z Tomkiem nad tym pracować intensywnie...

A w międzyczasie zapraszam chętnych do pisania i publikowania w serwisie na PW - bo parafrazując Piotra - wszyscy zadowoleni ale nie ma komu pisać :P (a ja sam raczej nie zamierzam zbyt wiele o sprzęcie pisać - nie czuję się wystarczająco kompetentny)

Pozdrawiam !
Robert

__kot__

• 724 / 6107
  • Ekspert
24-12-2008, 21:20
Panowie,
Jeszcze jedna rzecz - jeśli ktoś pisał do mnie na PW w dniu dzisiejszym to bardzo proszę o powtórną korespondencję.
W międzyczasie okazało się, iż mam przepełnioną skrzynkę
Przepraszam i pozdrawiam

PS. Ufff - dosyć tego żarcia ;)

__kot__

• 724 / 6107
  • Ekspert
02-01-2009, 17:50
Witajcie :)
Nowy rok - więc do roboty... :):):)
Serwis jest na chwilę obecną zamknięty - będziemy pracować nad zawartością pierwszego wydania. Sam jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie... (na pewno świetnie :P)

Niezmiennie zapraszam osoby chętne do współpracy - skontaktujcie się ze mną na PW.

Dodatkowo - jak powyżej wspomniałem, miałem problemy z przekroczonym limitem wiadomości, więc nie wszystkie wysłane uprzednio do mnie dotarły.
Jeśli ktoś się zgłaszał wcześniej lecz nie dostał odpowiedzi to nie znaczy, że go "olałem" lecz po prostu wiadomość do mnie nie dotarła - bardzo proszę o napisanie wiadomości ponownie.
Zapraszam szczególnie osoby chętne do pisania publikacji/recenzji/felietonów - bez tego serwis nie będzie istniał.

Pozdrawiam
kot

__kot__

• 724 / 6107
  • Ekspert
09-01-2009, 20:35
Panowie,
Jeszcze raz zachęcam do pisania w stereo-underground.
Nie jest to jakaś praca na caly etat lub ciężkie zajęcie na całe dnie :) - po prostu jakiś ciekawy materiał od czasu do czasu.

Chętnych zapraszam na PW

second_edition

• 249 / 6054
  • Aktywny użytkownik
12-01-2009, 09:02
i tak wam XYZ wszystko popsuje;)))

__kot__

• 724 / 6107
  • Ekspert
12-01-2009, 09:56
>> second_edition, 2009-01-12 09:02:24
>i tak wam XYZ wszystko popsuje;)))

Eeee tam... Damy radę :):):)

lancaster

• Gość
12-01-2009, 09:59
Paweł xyz powinien mieć swój felieton a kazdym numerze.

Pogromcy audiofilskich mitów:
Dlaczego wszystkie CD graja tak samo ?
Dlaczego wszystkie wzmacnicze graja tak samo ?
Kable - sen naiwniaka.

....no to uz tytuly na 3 pierwsze numery są.

Pawel dasz radę rozwinać w formie artykulu i podeslać na maila kotowi ?:)

second_edition

• 249 / 6054
  • Aktywny użytkownik
12-01-2009, 10:27
tylko, że jest pewien problem, paweł nie jest w stanie stworzyć nic od siebie - po co zmaieszczać link do innego artykułu? do konkurencyjego serwisu itd:) ewentualnie przeklei - ale wtedy mogą was zaskarżyć:)

Trzymam kciuki za powodzenie projektu - przydało by się pisemko czy serwis bez ściemy - ale czeka was ciezkie zadanie. Jak już ktoś zauwazył to będzie ciężko pozyskac sprzet do "obiektywnych\' recenzji. Kolega pisywał kiedyś w branżowej gazecie... chciał niezależnie - ale zawsze przychodził szef mówiąc - słuchaj, te dyski wcale nie sa takie złe - musisz tu coś zmienić... i tak za kazdym razem.

__kot__

• 724 / 6107
  • Ekspert
12-01-2009, 10:36
Wiemy wiemy :)
Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo...
Ale lubię wyzwania :)

fallow

• 6457 / 6075
  • Ekspert
12-01-2009, 10:39
Ja takze uwazam, ze XYZ powinien miec swoj staly kacik :) Takie spojrzenie zawsze jest ciekawe.