Panowie, korzystając z tego ze mamy piękny sobotni poranekmała prośba (a być moze kilka) i znikamy z tematem z łam serwisu biorąc sie jednocześnie za konkrety :)
1. Trzeba by znaleźc w sieci miejsce gdzie bedzie mozna sobie w kazdej chwili pogadać, zostawić wiadomosc itp. Rozmawialem w tej sprawie ze Zbyszkiem i polecil mi np. sype :) No niby oczywiste :) Ale ja raz ze nie korzystam z komunikatora(to akurat można zmienić - nie problem)....nato miast mam problem z ustawieniem/konfiguracją takiej pogaduchowni redakcyjnej.
I tu bym prosił o pomoc, tzn "wydzielenie" na np. Skype taiego miejsca dla nas. Prywatnie tez poprosze o krótką instrukcje obsugi :)
2. Z tego co mi wiadomo kilka podmiotów z branży uz teraz wstępnie zglosilo cheć wspóltworzenia magazynu poprzez uzyczanie urzadzeń do testow. Z tego co wiem jak do te pory calośc kontaktow odbywa sie drogą elektroniczna.
wczoraj akurat pozwolilem sobie skontaktowac sie telefonicznie z jednym z dystrybutorow(na produktach ktorego mi akuratnio bardzo by zalezalo) i w trakcie przemilej rozmowiy dowiedzialem sie ze wolalby aby magazyn najpierw sie ukazal :)
No i masz. Z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej trzeba fizycznie wykonac wejscie na rynek prasy branżowej, bo w sumie sie nie dziwie ze oferta jaka kierujemy do ludzi z branży nie musi byc brana za dobrą monete już na starcie.
Nie jesteśmy w koncu flia stereoplay czy innego międzynarodowego pisma o ugruntowanej pozycji.
...ale to sie zrobi ;)
Z tego co widze to temat projektu(pierwszy numer) jest gotów do wydania ok 1,5-2miesiace od momentu podjecia pierwszych wiążacych decyzji.
W tej chwili dysponujemy 1005 mozliwościami wypuszczenia wydawnictwa formie elektronicznej.
Mam z tym związanych kilka rozterek, ale to już moze na Skype :)
Pozdrawiam
\'Wiadomo, ze taki a taki pomysl jest nie
do zrealizowania. Ale zyje sobie jakis
nieuk, ktory o tym nie wie. I on wlasnie
dokonuje tego wynalazku.\'