Audiohobby.pl

"Stereo underground" - projekt gazeta

lidka

• 363 / 5956
  • Zaawansowany użytkownik
21-08-2008, 09:29
OK, wywal Lan te rzarty, zostaw tresc, juz wiecej nie bede całuski

gagacek

• 189 / 6023
  • Aktywny użytkownik
21-08-2008, 09:42
Zlitujcie się, nie kasować... Powaga nie licytuje z formą, zachowujecie sie jakbyście przygotowywali co najmniej załogowy lot na marsa - w jedna stronę:( Jak tak dalej pójdzie to doczekamy sie 3- stronnicowego elaboratu jak podłączyć attenuator albo poradnika jak słuchać K1000 aby był bas którego nie ma, a w ogóle to on jest ale tak naprawdę to liczy sie jego obwiednia itede na 5 stron.. Nie zdziwiłbym się. Litości!

fallow

• 6457 / 6075
  • Ekspert
21-08-2008, 09:51
Ja sobie czytam z ciekawoscia :) Zostawce go do konca swiata :) a nawet dzien dluzej. Kiedy pojawia sie zenski nick, i jakies proste dyrdymaly na podpuche kolegom wlacza sie tryb biologiczny i tak sie produkuja i staraja byc cool, mimo ze to wszystko jest wirtualne :)) Wczesniej to nawet toczyla sie sensowna wymiana zdan :)

Mnie sie podoba :)

lancaster

• Gość
21-08-2008, 10:11
dobra, wątek macie do wyłącznej dyspozycji :)

\'Wiadomo, ze taki a taki pomysl jest nie
    do zrealizowania. Ale zyje sobie jakis
    nieuk, ktory o tym nie wie. I on wlasnie
    dokonuje tego wynalazku.\'

magus

• 20990 / 6108
  • Ekspert
21-08-2008, 10:15
>> lancaster, 2008-08-21 10:11:22
dobra, wątek macie do wyłącznej dyspozycji :)

tera to żadna przyjemność :)
------------------
maciek_m
Odszedł 13.10.2016r.

lancaster

• Gość
21-08-2008, 10:19
Przepraszam :)

konto_usuniete

• 56 / 5631
  • Użytkownik
21-08-2008, 10:20
>> lancaster, 2008-08-21 10:19:42
Przepraszam :)

Rozwalasz wątki jak Jozwa :D

lidka

• 363 / 5956
21-08-2008, 10:28
a bo to wszysko przez rumcajsa nie ufam takim co sie nie golo

fallow

• 6457 / 6075
  • Ekspert
21-08-2008, 10:30
a Gustawa Don Was, moze zostac :) ?

lidka

• 363 / 5956
21-08-2008, 10:36
Gucio jest mundurowy to inna chistoria

lancaster

• Gość
20-09-2008, 10:27
Panowie, korzystając z tego ze mamy piękny sobotni poranekmała prośba (a być moze kilka) i znikamy z tematem z łam serwisu biorąc sie jednocześnie za konkrety :)

1. Trzeba by znaleźc w sieci miejsce gdzie bedzie mozna sobie w kazdej chwili pogadać, zostawić wiadomosc itp. Rozmawialem w tej sprawie ze Zbyszkiem i polecil mi np. sype :) No niby oczywiste :) Ale ja raz ze nie korzystam z komunikatora(to akurat można zmienić - nie problem)....nato miast mam problem z ustawieniem/konfiguracją takiej pogaduchowni redakcyjnej.
I tu bym prosił o pomoc, tzn "wydzielenie" na np. Skype taiego miejsca dla nas. Prywatnie tez poprosze o krótką instrukcje obsugi :)

2. Z tego co mi wiadomo kilka podmiotów z branży uz teraz wstępnie zglosilo cheć wspóltworzenia magazynu poprzez uzyczanie urzadzeń do testow. Z tego co wiem jak do te pory calośc kontaktow odbywa sie drogą elektroniczna.
wczoraj akurat pozwolilem sobie skontaktowac sie telefonicznie z jednym z dystrybutorow(na produktach ktorego mi akuratnio bardzo by zalezalo) i w trakcie przemilej rozmowiy dowiedzialem sie ze wolalby aby magazyn najpierw sie ukazal :)
No i masz. Z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej trzeba fizycznie wykonac wejscie na rynek prasy branżowej, bo w sumie sie nie dziwie ze oferta jaka kierujemy do ludzi z branży nie musi byc brana za dobrą monete już na starcie.
Nie jesteśmy w koncu flia stereoplay czy innego międzynarodowego pisma o ugruntowanej pozycji.
...ale to sie zrobi ;)

Z tego co widze to temat projektu(pierwszy numer) jest gotów do wydania ok 1,5-2miesiace od momentu podjecia pierwszych wiążacych decyzji.
W tej chwili dysponujemy 1005 mozliwościami wypuszczenia wydawnictwa  formie elektronicznej.
Mam z tym związanych kilka rozterek, ale to już moze na Skype :)

Pozdrawiam

lancaster

• Gość
20-09-2008, 10:29
Acha i bardzo proszę wszystkie osoby nie zainteresowane tematem, lub chcace sobie po prostu porobic jaja o wpisy w innych miejscach niz ten wątek.

lancaster

• Gość
22-09-2008, 10:43
Panowie, no dzialamy z ta gazeta czy nie ? Jak dla mnie mozna temat zostawic w spokoju, tylko potrzebowałbym wiedzieć jak mam do tego podejsć ?
Ze swojej strony oczywiscie nei bede tematu ciagnął na "silę\', choc uwazam pomysl Adama bardzo dobry.
I co nawazniejsze są realne widoki na realizacje projektu.

konto_usuniete

• 56 / 5631
  • Użytkownik
22-09-2008, 11:13
Kalkulacja druku powinna byc w ciagu kilku dni. Tylko w innych sprawach trzeba sie ruszyc z...pupami.

lancaster

• Gość
22-09-2008, 11:20
Gustaw, daj znac jak cokolwiek bedziesz wiedzial. Ze swojej strony widze wiekszosć kolegw kieuje się do mnie. Raczej widzialbym Adamow  roli organizatora calosci. To jego zamysl i mysle ze wspolnymi silami bez problemu mozna go uruchomic.

Jezeli ktos moglby pomoc w otwarciu miejsca w sieci np. na skype to bardzo proszę.