Hoł hoł hoł :):):)
Z okazji świąt __kot__ (to taki nowy synonim Mikołaja :P) przyniósł Wam miły (mam taką cichą nadzieję) prezent
SERWIS INTERNETOWY JEST GOTOWY !!!
Oznacza to, że sam silnik serwisu jest gotowy - nad zawartością trzeba popracować - i to solidnie.
Możecie sobie go przez kilka dni (powiedzmy do końca roku) oglądać pod adresem:
http://dev.stereo-underground.plPotem zamknę serwis na czas prac przygotowawczych do pierwszego "odpalenia".
W chwili obecnej jest to moja propozycja tego serwisu ale jestem otwarty na wszelkie sugestie zmian... Starałem się by wyglądał jak najbardziej undergroundowo :)
Generalnie to zaproponowałem sam wygląd serwisu (nie jestem profesjonalnym projektantem grafiki i witryn, więc oszczędźcie zjadliwej krytyki :P), kilka sekcji i kategorii etc... Wszystko jest oczywiście do dogrania i ustalenia/zmiany w tworzonym zespole. Najważniejsze by zacząć - a zaczynać mamy już z czym bo jest też całe zaplecze stojące za tym serwisem - włożyłem w to naprawdę sporo pracy.
Zapraszam do współpracy - szczególnie osoby chętne do recenzowania sprzętu.
Zebrałem już mniej-więcej załogę techniczną do projektu ale brakuje osób do pisania artykułów (zgłosił się jedynie Andrzej Analogowy - za co bardzo dziękuję).
Potrzebuję też osoby chętnej do "klikania" przy każdym nowym wydaniu - taka kontrola jakości.
To chyba na razie tyle...
Wesołych i Szczęśliwego !
kot