...
Karol, możesz je oddać?
;)
Tak, mogę je oddać w ciągu 14 dni, bez podawania przyczyny, jak zwykle przy zakupach przez Internet.
@Wiktor, jak się już sam zdążyłeś przekonać, sprawne, zrobione zgodnie z projektem słuchawki KS-H3, grają źle.
I wydaje się, że nie ma, co mieć jakichkolwiek złudzeń, aby moje zagrały inaczej.
Niemniej, jest jeszcze jakaś nadzieja, że nie będę musiał ich odsyłać.
Wszystkie te rozważania dotyczą sprawnego, zrobionego wg. projektu modelu, ale...
Od jakiegoś czasu, jak Ci kiedyś opowiadałem, mam "szczęście" kupować rzeczy od nowości, jakoś tam popsute.
I w tym właśnie upatruję sporą szansę. Być może, będzie tak i tym razem.
Na to, że wykonane jak należy KS-H3 zagrają dobrze, raczej liczyć już nie mogę.
No, ale jak one są wykonane nie tak jak miały być, czyli są jakoś tam "popsute"...?
Wtedy mogą zagrać całkiem inaczej. Efekt może być np. niespodziewanie dobry.
Być może, że przejdzie najśmielsze oczekiwania i zaskoczy nie tylko mnie, ale i samych konstruktorów. :-)
...
Nie chcę nikogo urazić, ale czułbym się bardzo źle, gdybym napisał coś innego niż słyszę. Porównanie z Orfeuszem lub SR-Omegą odłóżmy na bok, ale SR-007-ki i Lambdy będą fair w konfrontacji.
@Wiktor, mnie na pewno nie urazisz, no bo niby dlaczego miałbym się czuć urażony?
Przecież nie miałem nic wspólnego z ich wykonaniem, na jakimkolwiek etapie.
Ja je tylko kupiłem i być może odeślę. :-)
Co do porównań, to ten "krul", mówił wszystko. Po prostu włączyłem się prima aprilisową zabawę.