>> walkman6, 2014-04-01 12:36:18
Zobacz jakie jest zainteresowanie w wątku o Elektrostatach ;) To forum jest trochę ukierunkowane na droższe słuchawki. Większe zainteresowanie tym modelem jest na mp3store. <<
Trochę się obawiam, że ku temu zmierza to forum (napisałem niedawno cośtam w temacie o elektrostatach - pytanie laika o pewien model słuchawek - zostałem zignorowany - być może za wysokie progi jak na moje nogi?), na szczęście można znaleźc też zdroworozsądkowe wpisy, jak ten (autorstwa Kolegów: Samuel i pastwa):
">> Samuel, 2014-02-12 10:27:39
a ja to serio napisałem; ja mam koss porta pro (obok innych za kilka tysięcy) i mam je już z 9-11 lat (serio) jak je kupowałem to byłem święcie przekonany, że to najlepsze słuchawki na świecie (nie znałem wtedy słowa sennheiser itp.)
Ja tez tutaj sobie wcale zartow nie robie. Mam te Kossy i wiele razy po ich zalozeniu odczuwam w pewnym sensie ulge, detali jest w sam raz (bez popadania w wyczynowosc u obecnych topowych nausznikow), dzwiek ma mily charakter (zadnej plastikowosci jak w CAL), jest separacja przestrzenna, moze nie wycinanie skalpelem, ale mamy za to spojnosc, a co najwazniejsze, Kossy podaja bardzo zdrowy bas.
Jednej z uniwersalniejszych sluchawek ktore nie obraza sie na slabsze jakosciowo nagrania, jak to maja zwyczaj te bezwzgledne monitorowce, robione pod studia nagraniowe i z mysla o masteringu i wylapywaniu kiksow (chyba takie juz teraz sie produkuje, nawet K812 maja tego typu wklad reklamowy od przedstawicieli)."