>> Gustaw, 2012-05-13 23:26:21
>> phoenix_me, 2012-05-13 21:31:00
Tylko, że ja nie napisałem, że coś gra lepiej od Ayona za nie ważne ile złotych tylko iż Ayon wybitnie nie przypadł mi do gustu
>>>>Ja nie twierdzę, że napisałeś :-)
Ja natomiast nie twierdzę, że Ty twierdzisz, że ja napisałem...
>>>>Generalnie z tymi serwerami to jedno wielkie pierdzielenie. Postawi sie coś takiego za pierdylion złotych a tu nagle okaże się, że lepiej zagrał telefon Samsunga. (były juz takie porównania z drogim DAC ni niestety tak wyszło) Tak czy inaczej to wcale się firmom nie dziwię. Jeżeli są naiwni klienci lubiący bajki to należy im umożliwić wydanie pieniędzy :-) Audiofilowi nie przyjdzie do głowy aby porównac Goliata z Dawidem bo przecież niemożliwe, że cos tańszego zagra lepiej od cenowego high-endu.
To prawa rynku. Jest popyt to i podaż się znajdzie. Są ludzie którzy mają, płacą i się nie zastanawiają, są tacy co nie mają, nie płacą i ubolewają, a są i tacy którzy nie mają szukają i robią porównania.
Ale byłym niezadowolony gdyby wspomniany Samsung zagrał lepiej od mojego DAC\'a :). Jednak tutaj mogę się założyć o piwo, że Samsung przegra :P. Zapraszam więc żądnych wygrania piwa posiadaczy samsungów na walkę DAC\'ów :P.
Gustaw, a co z tym leśniczym?
Poza tym wkurza mnie, że nie ma tutaj opcji powiadamiania na e-mail gdy ktoś odpowie w wątku którym jestem zainteresowany.