>> mirek10, 2012-04-27 08:54:44
>Najfajniesze w tym wszystkim jest to, ze jestem osoba prywatna,mieszkajaca w UK,bez powiazan z firmami >,dilerami,sprzedawcami,nie dostaje pieniedzy za to co pisze,dlatego jako nieliczna osoba na tym forum reprezentuje >ten maly napis "niezalezne" czyli "niezalezny" znajdujacy sie pod" Audiohobby.pl".Kiedy zakladalem watek >"Elektrostaty"to taki np.SZWAGIERO pisal do moderatora,zamknac ten watek i to natychmiast(mozna sprawdzic i >tylko wlaczyc pierwsza strone), akurat watek Elektrostaty mial wspaniale zainteresowanie, az 5500 wpisow i byl >drugi w kolejnosci odwiedzin zaraz po watku "Sluchawki wysokiego lotu" zalozonego duzo wczesniej przez Piotra >Ryke,dlaczego teraz nie sa odwiedzane? to wszyscy wiedza!
1) piszesz, że nie dostajesz pieniędzy, za to, co piszesz - we wklejaniu reklamówek i robieniu zamieszania - jesteś dobry, myślę, że spokojnie możesz się zgłosić do Antelope żeby Ci odpalili jakąś dolę. Żeby ktoś Ci płacił za pisanie - tego sobie szczerze mówiąc nie wyobrażam, ale być może są jacyś ekstremiści w tej kwestii?
2) "jako nieliczna osoba na tym forum reprezentuje >ten mały napis "niezalezne" czyli "niezalezny" - uważasz, że 90% użytkowników tutaj jednak ma interes (materialny) w tym, żeby tu pisać? W tym momencie nie wiem czy obrażasz czy oskarżasz? Na pewno przeginasz!
3) "to taki np.SZWAGIERO pisal do moderatora,zamknac ten watek i to natychmiast(mozna sprawdzic i >tylko wlaczyc pierwsza strone)," - szkoda, że po wycięciu Twoich wpisów nikt nie jest teraz w stanie odczytać kontekstu mojej wypowiedzi w tamtym wątku. Sugerowałem usunąć temat z powodu totalnych kocopołów które tam wypisałeś, a które były nie do rozczytania dla normalnego człowieka. Teraz Twoje wypowiedzi wyglądają dużo lepiej, wtedy to była tragedia (mówię w tym momencie o pisowni, stylistyce, interpunkcji itd żeby była jasność). Tak więc z łaski swojej nie pisz mojego nicka krzycząc i nie przywołuj kwestii, które teraz są nie do sprawdzenia dla postronnych osób (dzięki Tobie!).
4) co do popularności wątku "Elektrostaty" to świetnie, że się tym tak brandz...sz ale zupełnie nie widzę powodu. Ten wątek nie dzięki Tobie był tak popularny! No chyba, że publika idzie tam, gdzie można się pośmiać i tam, gdzie jest kontrowersyjnie - co zresztą widać również po tym wątku.