Ja natomiast mam prośbę do Administratora ogólnego audiohobby, aby się określił co do roli na niniejszym forum, bo na razie mamy "3 w 1", co skutkuje dziwacznym postępowaniem, iż klocki prezentowane czy też REKLAMOWANE w Audio Salonie KRYTYKUJE w innych wątkach. Ja chromolę taki Salon, w którym jako dostawca jestem narażany na psucie opinii i koniunktury przez jego właściciela. Ja wiem, że to jest za darmo, ale szczerze mówiąc wolę zapłacić i niech się administracjo-moderacja postara o PROMOCJĘ, a nie DZIAŁANIA DESTRUKTYWNE w stosunku do wystawców. Jeżeli zachowanie Administratora nie uporządkuje swojego zachowania w kontekście Audio Salonu, to ja podziękuję za współpracę i uczestnictwo w niniejszym forum egzekwując swoje prawa gwarantowane regulaminem. I nie chodzi tu o odwet, a jedynie niechęć brania udziału w szemranej parodii.
Co do 3 w 1 - lancaster jest jednocześnie administratorem, "zwykłym userem" oraz MOT, czyli osobą reprezentującą co najmniej jednego wytwórcę branżowego. Każdy sobie sam dopowie jakiej wartości są opinie takiego "normalnego użytkownika", skądinąd ewenementu na skalę Internetu. Dopóki ta sprawa jest nieuporządkowana - a nie jest - dopóty nie widzę powodu, aby nie polecić swojego wyrobu jako jeden z możliwych produktów. Poza tym Administrator lancaster nie słyszał ani obecnie oferowanego Black Pearl, ani Moonlighta, a ja słyszałem w życiu kilka hybryd, a nawet porównywałem bezpośrednio z obydwoma konstrukcjami.
Powyższy post może zostać przeniesiony do bardziej odpowiedniej zakładki z wykluczeniem Pogaduch - nie mam nic przeciwko, ale jeśli wyląduje w Pogaduchach lub zniknie, to ja też stąd zniknę z co najmniej częścią dorobku, w pierwszej kolejności wpisami "spamerskimi".