majkel, na spotkaniu pojawiły sie po prostu 2 wzmacniacze ocenione lepiej od Holdegrona.
Amp Kajo i Topping.....no i podobno u Gustawa WBA brzmia żwawiej od Toppinga, ale to sie jutro poslucha :-)
Są rózne rankingi, w rankingu na barwe bardziej od Holdka podoba mi sie : Huligan, Topping, maly WBA.
W rankingu na dynamikę; wzmacniacz Kajo i Topping
Mały WBA miał podobne mozliwosci reprodukcji barwy do Huligana, z tym ze WBA był bardziej szczegółowy.
Jako cłaość system "rzut uchem" podobały mi sie Staxy z Chordem ale tylko na niektórych plytach (np. rewela zabrzmiał japońskie bębny). Porównywalismy an Denonach Huligana z Toppingiem....neistety topping był ciekawszy zarwno barwowo jak jeśli chodzi o kontrolę słuchawek.
Mi sie tego ampa zawyczajnei dobrze sucha choc do sucho brzmiacyh słuchawek bym go nie zestawiał.
Np. z HD600 które specjalnie suche nie są ale też ciezko o nich powiedziec ze maja jakios specjalnie duzo ciała same z siebie wzmacnaicz Kajo wydawałs ie odpowiedniejszy - podobna dynamika, troche mneij niuansów, ale też troche gesciej(choc nei tak jak na Huliganie np.)
Tak ze spoko, H1 grał jak ostatnio :-)