Panowie,
kolega chciał widzieć czy jest sens kupowania wzmaka żeby cokolwiek polepszyć.Sennki zasługują na dobry wzmak,ale tak jak napisałem,jeśli to ma być budżetowy wzmak to różnicy na plus nie będzie.Nie mam pojęcia co siedzi w tym cd,ale postarali się.Naprawdę trzeba się wsłuchać żeby usłyszeć różnicę.Barwa,przestrzeń,o.k.,ale z dobrej klasy wzmaka.Kupowanie taniego wzmaka to wyrzucanie kasy.Sam jestem w szoku jak gra ta dziurka.Nawiasem mówiąc to ten cd jest wyśmienity.Porównywałem odtwarzacze za większe pieniądze i nadal ten cd jest u mnie.Wyjątkowo udany,co zresztą potwierdzają testy w Audio i Hi-Fi i Muzyka.Jesli budżet masz napięty to odpuść sobie kupno wzmaka i uzbieraj kase na naprawdę dobry wzmak.Inaczej wyrzucisz kasę na darmo.Miałem w odsłuchach ostatnio kilka "utytuowanych"cd.Między innymi Rega( plastikowy dźwięk),Ayon CD1( Marantz ma znacznie lepsze wysokie),LInn Ikemi( lepsza barwa ale brak życia),Unison( lepszy,ale nie na tyle żeby dopłacać),dopiero Bluenote CDP300 okazał się znacząco lepszy.Marantz popełnił jakąś pomyłkę wypuszczając tak dobry cd za tak małą kasę.No i do tego ta wyśmienita dziurka...Kup dobrą triodę,dopiero odczujesz różnicę.
Pozdrawiam
Wojtek
P.S.Michał,jedziesz w dół.Coś szykujesz czy brak kasy,czyli kryzys ma się dobrze?