szybki jesteś lan ... :) podebrałes mi pomysł
miałem nic nie pisać do czasu ustalenia konkretów ale chyba nie mam wyjścia
chciałem zorganizowac coś takigo w Łodzi mieście, mam tu sporo pięknych lokali na oku, pomieszczenia pofabryczne, wytwórnia filmów, może zaplecza technoparku, znajomy który jest oblatany w temacie już szuka
nasze pomysły różnią się jednak zasadniczo, Ty lancaster jako, nie ukrywajmy tego osoba mocno związana już z drugą stroną audio - producencką (i ja nie mam nic przeciwko temu) idziesz w kierunku jednak, tak myślę AS tylko może bardziej polskiego i bardziej lampowego, bardziej niszowego, ja chcę zorganizować festiwal DIY, i tylko DIY, imprezę na której nie będzie producentów dużych małych niszowych ... za to będziemy my ludzie grzebiący w układach 1500 V na desce, robiący OB z pudła po bananach itp, moim zdaniem tylko wtedy ma to sens, jakakolwiek komercjalizacja imprezy zepchnie słabe jednostki na boczny tor, wybiją się ci którym będzie zależało bardziej żeby się pokazać, przekonać itp - czyli ci którzy żyja bąć chcą życ z audio
ja borń boże nie neguję takowych, potrzebujemy producentów małych i dużych ale mój pomysł na imprezę jest jasny i klarowny ... DIY ONLY a jeśli jakas firma to związana z DIY i ewentualnie w roli sponsora na przykład dostawca części lub nawet hurtownia sklejki ;)
tak czy inaczej jak tylko będe miał konkrety - lokalizacje, szacunkowe koszty i pomysł na sponsora dam znać na wszystkich forach, myślę że mógłby to być fantastyczny weekend dla pasjoonatów DIY audio, poznali byśmy się w większym gronie (bo spotkania w naszych domach są z racji metrażu zawsze ograniczone) pokazali co mamy podpatrzyli wzajemne pomysły no i wreszcie posłuchali wzajemnej twórczości, dlaczego w Łodzi ? cóż wszyscy będa mieli równie daleko :D a tak serio to jest tu wciaz dobre i tanie zaplecze lokalowe (miasto przemysłowo - fabryczne)