Lancaster przyznaj, że jeżeli na jedej imprezie pojawią się i producenci i majsterkowicze to będzie galimatias i przepychanka, no bo komuś będzie zależało bardziej żeby na przykład zaprezentować brzmienie głośników idealnych do SE amps lub pokazać niepodważalne zalety mierzenia głośników omomierzem ... dlatego ja obstaje przy DIY only + producenci, dystrybutorzy czy usługodawcy nam DIY owcą pomagający, choćby mój Pan stolarz który chętnie podpowie jak fornirować czy lakierować. Mam znajomych, którzy zrzeszyli się w kole zbieraczy broni białej, organizują co najmniej raz na dwa miesiące spotkania połączone z warsztatami np. jak ostrzyć noże czy jak zrobić pochwy z kydexu, towarzystwo przednie a imprezy niezapomniane, chciałbym żeby przynajmniej raz w roku był takie weekend i miejsce dla nas DIY owców, ludzi którzy na codzien siedzą w biurach, fabrykach czy gonią swoje małe i większe firmy a po godzinach robią piękne wzmacniacze, brzydkie kolumny i smieszne gramofony ... i nie czerpią z tego zysków
Co do lokalizacji: czy drogo w Łodzi ? to się okaże, uroki przyrody szczerze powiedziawszy mam gdzieś podczas takiej imprezy chcę 48h siedzieć w półmroku rozpalonym żarem lamp i słuchać, gadać oglądać naprawiać śmiać się i sprzeczać ... przyrodę zostawmy w spokoju to ma być trode festival nie szkółka niedzielna
Myślę że na 2 imprezy czy nawet więcej znajdzie się miejsce
Dlatego już nie śmiecę już w tym wątku i niniejszym ogłaszam i rezerwuję nazwę
audiomania-festwal ... mam nadzieję że wkrótce poinformuje was o postępach prac organizacyjnych w osobnym wątku, zaklepałem też domenę
www.audiomania-festiwal.pl gdzie będziemy umieszczali informacjo o imprezie (jeśli oczywiście dojdzie do niej) a potem foty, relacje itp