\ Nie wszystkim zapewne przypadła do gustu przedostatnia płyta Gordona Sumnera "Songs from the Labyrinth" , to zrozumiałe! Nie powiem ja też nie jestem wielkim fanem tegoż wydawnictwa i nie słucham go codziennie w samochodzie, ale przyznaję też, że nie jest mi całkowicie obojętne.
\ Stingowi można wiele zarzucić, ale z pewnością nie brak odwagi w tym co robi oraz muzycznej różnorodności- za to go kochamy!. Nie miałem pojęcia, że Sting ma w planach wydać cokolwiek w tym roku, więc kiedy to kilka dni temu wróciłem do domu i zastałem na blacie "If On A Winter's Night" byłem mocno zaskoczony . No proszę podwójne wydanie CD oraz dvd, sznur też dołączają?
\
\ Jak sam muzyk powiedział, zima to jego ulubiona pora roku i ta płyta pasuje do niej jak ulał. Stingowi towarzyszy dobrze znany Dominic Miller oraz grupa muzyków i wokalistów. Album wydany jest w postaci mini książeczki zaopatrzonej w teksty piosenek oraz fotografie, na dołączonej płycie dvd możemy znaleźć materiał filmowy o tym jak powstawał album.
\ Pisząc ten tekst słucham płyty i żałuję, że w bloku nie można zainstalować kominka. Jeśli więc jesteście szczęśliwymi posiadaczami kominka i wygodnego fotela i na dodatek mieszkacie w górskiej chatce, rozpalcie ogień bierzcie kubek grzanego wina w dłoń i rozkoszujcie się chwilą.
Pozdrawiam
RR
.................d_b........................