>> antos, 2008-11-17 14:04:17
:-) Obecnie uzywam orginalnego 0,1, 2x47nF Vishay za bardzo skleja u mnie średnicę, z orginalnym jest lepiej.
Te dwa Vishay\'e (równolegle?) po prostu mulą a nie sklejają, nazwijmy rzecz po imieniu :). Próbowałeś dać je szeregowo?
>Moim zdaniem duże znaczenie ma tutaj dobre zasilanie właczając dobrą sieciówkę. Na AS mój wynalazek grał z drogimi sieciówkami redaktora Rachwalda...u mnie wdomu jest kicha w porównaniu do systemu z wystawy.
Jadę na oryginalnym kabelku JVC :) od boombox\'a, ale za to cztery trafka - separujące na wejściu, i po jednym dla zegara, silników i LC/LA. Ciekawe, czy w tym przypadku jeszcze lepszy kabelek zasilający coś poprawi?
>Wierzę że RTX może grać lepiej gdyż ten mały kondek drastycznie wpływa na brzmienie...jest tylko mały problem z dostepnością Multicapa....proponuję wspólne zamówienie jesli ktoś sie tego podejmie:-)
RTX zamawia się w partsconnexion, wpłaca kilkanaście dołków i po 10 dniach jest. Warto, chociaż nie jest powiedziane, że inny dobry foliowiec 10n nie też nie zagra.